farbenie a potravinársky lesk
Pozrite si aj
magdal,co sa tyka K2 my s nou robime uz davno ako sa dostala na nas trh asi 6 rokov,potahujeme nou torty,robime ozdoby,postavicky,nikdy sme nemali ziadne problemy,my ju zasa nemame makku,teraz si ju musime nahrievat v rure,robi sa nam velmi dobre,asi ju mas v teple,my ju mame v sklade kde je teplota niekedy 8`C, robievame aj s Pasta Dama ,RDI,zatial sa nam aj s nimi dobre robi,
a ked chces robit ruzicky ,aby sa ti nestrapkali kraje,tak si potri kusok igelitu olejom a mezdi nim si ten lupen lyzickou,alebo nechtom rozsir tak, ako to robis v rukach a budes ho mat krasny prajem pekny den ,nech sa ti dari
vsetko ma svoj cas
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som si tiez asi pol roka dozadu kupila ten lesk v spray.No ked som ho isla pouzit,bola som sokovana z navodu na pouzitie-presne kvoli tomu,o com pises aj ty.Nikdy predtym som to nepouzivala,a teda som ani nevedela ako to treba pouzit.Zhodou okolnosti som isla do obchodu-"Cukrarske pomocky",tak som sa tam spytala na ten lesk.No a on je vlastne "skodlivy",len ked sa strieka na tortu.Ked zaschne je neskodny.Najlepsie je ale striekat s tym niekde vonku.Ja som striekala tortu na kuch.linke a trvalo mi poriadne dlho,kym som ten povlak zo spraya dostala z pracovnej dosky...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte. Kúpila som si z tejto stránky potravinársky lesk http://cukrarskepomocky.sk/produkty-eshop/cat-5/ s tým, že ho použijem na zvýšenie lesku poťahových hmôt a ozdôb. Ale keď som čítala návod tak tam spomínali že sa nesmie konzumovať.
Ale podľa môjho názoru keď je raz niečo potravinárske tak je to aj jedlé. Máte s tým niekto skúsenosti??? a ešte by ma zaujímalo ako sa vám robia ozdoby z K2? mne sa to zdá príliš mäkké. A gumpasta mi zase rýchlo tvrdne a potom zostanú také rozstrapkané kraje.
A neviem či mám farbiť až po uschnutí alebo hneď po vytvarovaní. Za všetky rady a skúsenosti ďakujem.