reklama

falosny parizzsky krem z dia cokolady

Sausen , 10. 02. 2010 - 20:01

reklama

Neviete mi poradit ci sa da urobit takyto krem aj z dia cokolady ma uz niekto skusenost?A tiez by ma zaujimalo aj ci sa da urobit potahovka z dia cokolady s cukrovym rozvarom,ale z ovocneho cukru a tiez aj mliecny marcipan..mame v rodine diabetika a vsetko peciem s ovocnym,ale chcela by som taku poriadnu upiect aj potiahnutu a cokoladovu,akurat,ze bude poriadne drahaChichocem saa nechcem riskovat pokazenie tolkeho cukru a dia cokoladyMrkám mozno mate niekto skusenosti.

Pozrite si aj


reklama


reklama

kovka, St, 10. 02. 2010 - 21:36

to by som aj ja chcela vediet, lebo chcem tiez spravit pre diabetika... ale minule som sa tu pytala, no nikto mi moc nevedel poradit..

ketrin, Št, 11. 02. 2010 - 00:39

dia čokoláda do šľahačky je v pohode, ja som už robila aj do cesta som dávala ten sorbol či ako v 250 g balení to dostať, len ho treba dať viac ako cukru sa mi zdá, treba aj ochutnaťlen poťahovku som nevyriešila, dala som K s tým, že oslávenec ju jesť nebude, ale inak tortu jedli vraj celá rodina aj deti a veľmi im chutila

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama