falosny parizzsky krem z dia cokolady
Pozrite si aj
reklama
reklama
to by som aj ja chcela vediet, lebo chcem tiez spravit pre diabetika... ale minule som sa tu pytala, no nikto mi moc nevedel poradit..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dia čokoláda do šľahačky je v pohode, ja som už robila aj do cesta som dávala ten sorbol či ako v 250 g balení to dostať, len ho treba dať viac ako cukru sa mi zdá, treba aj ochutnaťlen poťahovku som nevyriešila, dala som K s tým, že oslávenec ju jesť nebude, ale inak tortu jedli vraj celá rodina aj deti a veľmi im chutila
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Neviete mi poradit ci sa da urobit takyto krem aj z dia cokolady ma uz niekto skusenost?A tiez by ma zaujimalo aj ci sa da urobit potahovka z dia cokolady s cukrovym rozvarom,ale z ovocneho cukru a tiez aj mliecny marcipan..mame v rodine diabetika a vsetko peciem s ovocnym,ale chcela by som taku poriadnu upiect aj potiahnutu a cokoladovu,akurat,ze bude poriadne draha
a nechcem riskovat pokazenie tolkeho cukru a dia cokolady
mozno mate niekto skusenosti.