reklama

Recept.


reklama

Chcel by som Vas poprosit mile dami, poradte mi nejaky recept na K2 a taktiez upresnenie ako a na co, sa pouziva.Som inspirovany vasimi dielami na tejto stranke, mate fakt zlate ruky..Ja som sice nie cukrar ale peciem torty tiez, ale chcel by som urobit nieco originalne a priblizit sa k tym Vasim umeleckym dielam..Dakujem velmi pekne..s pozdravom Marek

Pozrite si aj


reklama


reklama

andika, Pi, 12. 09. 2008 - 21:25

ahojky ,no k2 je hotová cukrová hmota,ktorú zoženieš v cukrárskych potrebách,alebo cez známeho cukrára,ale keď si tu vyhľadaš v receptoch marschalov hmotu ,to si môžeš urobiť sám ,a ja som ju tiež skúšala len nedávno a som spokojná a ináč k2 je najlepsia na potahovanie

Dakujem ti ..si zlata...ja som si len myslel ze co to je za zazrak ked tu kazdy o tom vyspevuje...Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe

ahoj Marek skús aj mliečny marcipán ja som naň zvyknutá lebo sa mi sním dobre robí s K2 iba poťahujem nerobí sa mi s ňou dobre dúfam že som ti pomohlaBozkávam

Ajooj Dakujem za radu, ja som si len myslel ze co to je za zazrak ked tu kazdy o tom vyspevoval..ja pouzivam mliecny marcipan len mne sa s nim nedobre robi..aky mas/te recept nan ty/vy?..Veľký úsmev Veľký úsmev DakujemBozkávam

cecil, Ne, 14. 09. 2008 - 08:06

Ahoj Marek. Jak sa ti robí zle z marcipánom, skús MMF. Mne marcipán tiež nesedí,ani K2. Recept na MMF od Bohuša nájdeš na týchto stránkach. Je fakt super.Úsmev Úsmev Úsmev

Ahoj Marek !
Tu je môj najobľúbenejší falošný marcipán, je dobrý hlavne na ozdoby: pol.lyžíc sušeného polotučného mlieka, 6 pol.lyžíc prášk.cukru, 1 pol.lyžica Maizeny alebo Solamylu,káv.lyžičku tekutého medu,pár kvapiek oleja a bielko podľa potreby. Všetky sypké ingrediencie preosiať minimálne 2-3 krát,potom si asi za 2 pol.lyžice odložiť v prípade že dáš trochu viac bielka,potom pridať med, olej a bielko a podľa potreby odloženú sypkú zmes no a miesiť, miesiť až z toho vznikne tzv.plastelina. Treba ju držať v mikroten vrecku a v prípade, že priveľmi stvrdne, na chvíločku zohriať v mikrovlnke. Držím palce. Zdenka

majaha, St, 17. 09. 2008 - 09:45

Prosím pekne,koľko lyžíc toho sušeného mlieka????Bozkávam

fani, St, 17. 09. 2008 - 17:00

6 Pol lyž. cukru preosiateho
6 pol lyž. preosiate suš mlieko ( ja používam nízkotučné)
1 pol.lyž zem škrobu(je biely) Solamyl
ako oriešok Cera Voda p.p. aroma podľa chuti - Postup je rovnaký ako u babky žabky

Ospravelňujem sa za chybu v recepte. 6 pol.lyžíc sušeného polotučného mlieka ... a ostatné je už správne. Zdenka

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama