reklama

Čokoládová poleva


reklama

Zdravím žienky, chcem upiecť poschodovú tortu, a tú spodnú by som chcela poliať čokoládovou polevou. Len by som sa Vás chcela spýtať, ako mám na tú polevu dať tú vrchnú tortu. Nepopraská mi, keď to už bude stvrdnuté? Alebo to tam položiť hneď po poliatí polevou? Ďakujem za rady!

Pozrite si aj


reklama


reklama

ketrin, Pi, 13. 03. 2009 - 16:53

no ja by som to neriskovala..skôr by som použila čokoplastelínu, recept tu je, mne sa s nou robí perfektne a mám dojem, že tá nepopraská

Ketrin používaš do čokoplastelíny kukuričný sirup, alebo nejaký iný. U nás totiž nikde neviem zohnať kukuričný a ponúkali mi ryžový a iný. Vopred vďaka.Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce

Merrylu, Pi, 13. 03. 2009 - 17:30

ja som robila čokoladou a nikdy nepopraskala potiahni jednu a zvlašt potiahni druhu ked maš obidve stuhnute tak daj na seba ja použivam čokoladu tie toliariky stou sa mi najlepšie robi nech sa ti podari Slnko Slnko Slnko

ajatka, Pi, 13. 03. 2009 - 19:33

neboj sa nepopraská. Ja zasa kupujem čokoládu na váhu, roztopím vo vodnom kúpeli s malým množstvom cery, vymiešam do hladka a oblievam tortu každú zvlášť. Tú spodnu si oblejem len ten okraj, ktorý bude vidno. Spájam torty krémom.

miriams, Pi, 13. 03. 2009 - 21:22

No a toto ma zaujíma. Tú čokoládu na váhu si pamätám ešte ako decko, ale teraz som ju nikde nevidela. Kde sa dá kúpiť?

Korona, Pi, 13. 03. 2009 - 23:27

ja používam tiež tie toliariky ako Merrylu, táto čokoláda sa mi najlepšie osvedčila, pridávam olej a nikdy nepopraská.Torta Kvietok Torta Kvietok Torta

Mozes pouzit coko.toliariky...ja roztopim v mikrovlnke.Nepopraska ti,neboj,len polievat treba kazdu tortu zvlast.Drzim palceÁno Áno

ajatka, So, 14. 03. 2009 - 20:21

čokoládu na váhu majú občas v potravinách. Raz tu niekto písal odkiaľ sa dá objednať a vraj je aj dobrá, ale neviem kde a kto to písal

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama