Čokoládová poleva
Pozrite si aj
no ja by som to neriskovala..skôr by som použila čokoplastelínu, recept tu je, mne sa s nou robí perfektne a mám dojem, že tá nepopraská
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ketrin používaš do čokoplastelíny kukuričný sirup, alebo nejaký iný. U nás totiž nikde neviem zohnať kukuričný a ponúkali mi ryžový a iný. Vopred vďaka.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som robila čokoladou a nikdy nepopraskala potiahni jednu a zvlašt potiahni druhu ked maš obidve stuhnute tak daj na seba ja použivam čokoladu tie toliariky stou sa mi najlepšie robi nech sa ti podari
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
neboj sa nepopraská. Ja zasa kupujem čokoládu na váhu, roztopím vo vodnom kúpeli s malým množstvom cery, vymiešam do hladka a oblievam tortu každú zvlášť. Tú spodnu si oblejem len ten okraj, ktorý bude vidno. Spájam torty krémom.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No a toto ma zaujíma. Tú čokoládu na váhu si pamätám ešte ako decko, ale teraz som ju nikde nevidela. Kde sa dá kúpiť?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja používam tiež tie toliariky ako Merrylu, táto čokoláda sa mi najlepšie osvedčila, pridávam olej a nikdy nepopraská.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mozes pouzit coko.toliariky...ja roztopim v mikrovlnke.Nepopraska ti,neboj,len polievat treba kazdu tortu zvlast.Drzim palce
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
čokoládu na váhu majú občas v potravinách. Raz tu niekto písal odkiaľ sa dá objednať a vraj je aj dobrá, ale neviem kde a kto to písal
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Zdravím žienky, chcem upiecť poschodovú tortu, a tú spodnú by som chcela poliať čokoládovou polevou. Len by som sa Vás chcela spýtať, ako mám na tú polevu dať tú vrchnú tortu. Nepopraská mi, keď to už bude stvrdnuté? Alebo to tam položiť hneď po poliatí polevou? Ďakujem za rady!