reklama

Aký krém do svadobnej torty?


reklama

ahojte dievcence, potrebovala by som radu skusenejsich....v sobotu idem kamaratke na svadbu a chcela som jej upiect tortu. V poslednej dobe robievam stale len trasenu plnku,lebo nemam velmi rada maslove plnky, no bojim sa, ze ak ta torta bude celu sobotu stat niekde na stole, tak ta plnka skysne....co myslite? ake plnky robievate do svadobnych vy? Dakujem:)

Pozrite si aj


reklama


reklama

ahoj LenkaÚsmev ak nemáš rada maslové plnky tak možeš urobit ladový krém -3ks 33%šlahačky večer uvaríš spolu s 3ks čokolád napr.:ladové kaštany,milena ,kofila alebo možeš aj bielu alebo mliečnu čokoládu.Var len dovtedy aby trošku zovrela ,po vychladnurí dat do chladničky a na druhý den vyšlahat do tuha.Ja vždy plním moje torty len týmto krémom a ešte nikdy mi neskysol.Mrkám

Edka, Po, 21. 09. 2009 - 08:46

Lenka ! Ja robievam najradšej plnky vyšľahané nad parou. Robila som tortu ktorá cestovala až do Rakúska , rozrezali ju o týždeň po príprave a bola výborná ! Dúfam ,že som pomoZlomené srdce Mrkám hla !

klaudia, môžem sa opýtať, koľko krému máš z troch šľahačiek? Na akú veľkú tortu ti vystačí? A je ten krém dostatočne tuhý?

kacena,ja pečiem korpus 22cm ,ten prerežem na 3časti takže krém dávam v2 vrstvách.Do tejto menšej torty dávam krém len z 2 šlahačiek a 2 čokolád a niekedy aj ovocie a krému je tam dost a je dost tuhý lebo ked sa šlahačka uvarí tak po vyšlahaní je tuhšia ak chceš možeš pridat aj stužovač.Všetky moje torty čo tu mám sú plnené týmto krémom a každému zatial velmi chutil a torta sa dá pekne krájat drží tvar aj po načatíÚsmev

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama