Ako správne vyvaľkať marcipán ho suš. mlieka?
Pozrite si aj
reklama
reklama
Naolejovať stôl aj valček...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Treba miesit marcipán tak dlho,pokial sam nepusti olej.Ked je z plnotucneho mlieka nie je problem.Iba do odstredeneho pridavam olej a solamyl.Niekedy musim pridat solamyl aj do plnotucneho a to vtedy,ked je odskrobeny pr.cukor.Z takto pripraveneho marcipanu sa daju vyrobit ruzicky aj bez posypu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja marcipán spracujem tak aby bol ako plastelina používam len sušené mlieko polotučné práškový cukor a kúsok cery a vodu. posypem stôl práškovým cukrom a prejdem rukou valček tiež s práškovým cukrom a krásne sa mi vyvaľká a bez problémov zdvihnem zo stola.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
presne tak, aby nevyschol mozno podsypavat aj solamylom. presne ten problem som mala ja s igelitom- hrubka by mala byt tak 0.4 mm.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Ahojte curkárky, prosím poraďte ako mám správne valkať marcipán zo sušeného mlieka, Skúšala som to medzi dvomi igel. sáčikmi ale ostávali mi tam záhyby zo sáčiku. Musela som to potom rukou uhladiť. Válkom mi to vôbec nešlo, stále sa mi to lepilo tak na dosku ako aj na valčel.
prosím ako sa to má správne robiť a na akú hrúbku to mám max. vyvalkať.
Ďakujem Magda