reklama

ako robit z MMF

niki33 , 22. 09. 2009 - 20:51

reklama

Dievčata ako pracovat z MMF,ja som si cukriky roztopila s citronovou stavou, pridala som cukor,ale teraz som tu citala ,ze pridavate aj ceru.Ceru si mam roztopit a po troche pridavat,alebo ako.Poradte...prosiiiim.Dakujem

Pozrite si aj


reklama


reklama

Môžeš ju len vmiešať, alebo si ňou namastí ruky, alebo tabuľu čo na nej miesiš, ak sa ti s ňou pracuje dobre tak nemusíš ani pridávať ceru.Slnko

niki33, Ut, 22. 09. 2009 - 21:09

Ja som skusala len raz s MMF pracovat a velmi mi to neslo,avsak tu si to kazda chvali,velmi sa mi to lepilo,takze mam pridat viac cukru?A ako je to s farbenim MMF,da sa pekne prifarbovat?? Dakujem

vavka, Št, 24. 09. 2009 - 10:18

Ja som s MMF robila opakovane a toto sú moje skúsenosti. Najlepšie sa robí z cukríkov Rubino z Lidla. Treba ich síce umývať od farbného cukru , ale stojí to zato. Hmota je dobre tvarovateľné ako plastelína a nelepí sa. Keď som robila z Jojo cukríkov hmota bola lepkavá po vypracovaní dosť tvrdá, nie taká vláčna ako z Rubino. Bolo ju stále treba podsypávať cukrom , inak sa lepila. Takže radšej Rubino.

AhojMrkám
Ja pridávam všetko do jednej misky a potom roztápam. Nerobím s MMF dlho, ale vždy sa podarilaÚsmev Tak držím palčeky až sa daríÁno

niki33, Ut, 22. 09. 2009 - 21:12

Tak ja budem zajtra skušat a potom napisem ako to slo,dufam ze aj mne sa bude darit..Hambím sa

Mno s tým farbením...mala som urobenú bielu MMF a dala som tam práškovu farbu rozpustnú v teplej vode a ono mi to s tým vobec nešlo...buď sa mi to lepilo alebo zase mrviloSmútok tak neviem ako mám postupovať keď chcem mať viac farieb...vie niekto poradiť?

Alena_K, Ut, 22. 09. 2009 - 23:45

už dávnejšie som sa chcela spýtat,prečo sa do MMFpridáva cera.Ja pracujem s MMF už nejaký čas.Doteraz som vždy roztopila cukríky pokropené kyselinou citr.,alebo s citronovou štavou.Je pravda, že 300g americké cukríky zožrali skoro 1kg cukru,ale ked som dala tortu do chladničy nič sa nedialo.Naopak,ked som pridala ceru a torta pobudla určitý čas v chladničke,aj ked nie dlho po vytiahnutí bola mokrá,ako keby plakala.Tak čím to može byt.Skušala som to iba raz a viac to isto skušat nebudem.MMF vždy bez cery tot moja nedávna skusenost.ahojteZlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce Bozkávam Bozkávam Bozkávam

AnaP, St, 23. 09. 2009 - 00:01

Ani ja nepoužívam pri MMF žiadne tuky vlastne prvý raz a to sa mi aj po dlhom hnetení robili také akoby mokré bodky či čoto bolo.Odvtedy robím bez.Kvietok Kvietok Kvietok

erika43, St, 23. 09. 2009 - 11:56

no dievcence,ako to vlastne je?Idem na buduci tyzden robit prvykrat MMF,recept mam od Bohusa.Ale tam cera ide.Tak ako poradite?Mam nakupene vsetko cukriky....Dajte vediet,ci vynechat tu ceru,alebo nie.A kolko by som ho mala nechat postat v chladnicke 1-2dni,pred potahovanim.Teraz som si robila ruzicky,listky na vyzdobu-ale to som robila zo suseneho mlieka.Celkom dobre isli.Uz su pekne vysusene.DakujemPrekvapenie

ja som prednedavnom skusala prvykrat robit MMF a celkom sa mi darilo, ceru som dala hned pri roztapani, robila som na skusku ruzicky doteraz ich mam len tak volne odlozene a stale su makke na jedenie ale zase nie tak ze by sa topili. stale su take akuratne. http://www.tortyodmamy.sk/?q=ozdoby-foto-postupy/moja-prva-praca-z-mmf po tom ako som ich fotila som ich potierala perleťovymi praskovymi farbami aj nasucho aj namokro a nic sa im nestalo. takato je moja prva skusenost s MMFKvietok Slnko Kvietok Slnko Kvietok Slnko Kvietok

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama