AKo potiahnut okrúhlu tortu s marcipánom tak, aby boli tie boky pekné hladké ?
Pozrite si aj
reklama
reklama
Možno trochu pomôže toto? http://www.youtube.com/watch?v=0bLp3B-mFus&NR=1
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
POzerala som to, vyzerá to celkom dobre, ale či to bude také jednoduché aj v skutočnosti, no uvidíme. Inak dakujem.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ak si netrufas ,tak si najskor vyrez z marcipanu dlhy pas ,v takej sirke aku vysku budes mat tortu a najskor obtiahni nim tortu a na vrch si vykrojis uz len kruh a tie spoje niecim prekryjes ,nejakou vyzdobou.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No tak takto som to robievala aj ja, a teraz sa chystám na niečo zložitejšie, tak držte palce
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja tiež robievam najprv boky a potom kruh na vrch. Tie spoje sa mi dajú pekne zahladiť, keď robim marcipan z 250g cery.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja si vecsinou vyvalkam vecsi kruh ako ja cela torta a potom to polozim navrh a tie boky pekne pritlacam k boku torty
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Chcem Vás poprosiť o radu, budem robiť tortičku môjmu malému ku krstu, a neviem ako mám tú tort
u potiahnuť s marcipánom, keď bude okrúhla, aby tie boky boli hladké ? Prosím poradte mi, ako to spraviť, ten marcipán, aspon, podľa toho co som tu čítala chcem robiť zo sušeného mlieka, ale zohnala som plnotučné, tak dúfam, že to pôjde.