ako na to
Pozrite si aj
no niekto to vystuži slamkami na napoje ja to vystužujem paličkami asi taka hrubka ako ceruzka a davam 3 alebo 4 podla rozmeru torty.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Stačia aj slamky alebo špajchle, tiež dávam 4 až 6 na každé poschodie, potom dávam celou tortou do stredu jednu takú hrubšiu ako píše mery, aby sa náhodou pri prenose neposunula. Medzi každé poschodie dávam kartón - mám také okrúhle papierové tácky, tie obalím potrav. fóliou. V strede spravím dierku priemer 1cm, aby sa mi lepšie pretlačila tá stredová palička.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Zakaznikom nevadi, ze maju v torte slamky a kartony obalene potravin. foliou? Zvyknete ich na to upozornit? Robia to tak aj v cukrarni? Poschodovu tortu som este nerobila, takze mam vela otazok Poradi niekto?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Este ma zaujima, kde peciete okruhle korpusy s priemerom 40cm, kedze sa do beznej rury nezmestia (alebo zmestia? )
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem za upozornenie naozaj 40 nie je.Idem svadobnu poschodovu robiť prvy krat preto sa pýtam.Tak aké priemery zvyknete davať dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja mám posuvnú okrúhlu, najväčší priemer na nej urobím 34 - to je šírka plechu na pečenie. Každé poschodie robím o 8cm menšie, takže potom 26 a 18, 4-poschodovú som ešte nerobila. Ten kartón sa dáva preto, aby sa váhou torta nezdeformovala, tie slamky ho podržia na úrovni torty. Robia to tak aj cukrárne, dokonca tam dávajú aj vrchnáčiky z kýblikov na džem. Zákazníka vždy upozorním. Keď má poschodie pevný spodok, lepšie sa aj krája. A ak robíš poschodovú tortu tak, že staviaš poschodia priamo na seba a nie na stojan, tak ti poviem, že aj prevoz po ceste 1. triedy je riadna fuška, aby sa torta nepoškodila. Váha robí svoje. Ale teraz ma napadlo, že vlastne nemusíš robir okrúhlu tortu, teraz sú veľmi moderné aj štvorcové, tie sú nádherné, a bez problémov urobíš aj polmetrovú....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a mna by zaujimalo kde kupujete tie palicky, kt. ide skrz celej torty?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak to by som chcela vediet aj ja
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak to by som chcela vediet aj ja A dakujem za odpoved
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
paličky dostať v Baumaxe.Ja ked potrebujem okrúhlu tortu vačšiu ako sa mi zmestí do rúry tak upečim takú veľkú okrúhlu akú mám potom upečiem pláty.Po naplnení okrúhlej pridávam na boky dookola pláty do takej veľkosti akej potrebujem.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
baby, asi som dement, ale...tu strednu palicku chapem, ze date cez vsetky tri korpusy, tak aby netrcala z vrchneho. ako ale davate tie ostatne (slamky, spajdle..). niekde som citala, ze do kruhu alebo nieco take. a co je to za karton co pouzivate? DAKUJEM
za vsetky odpovede.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
možno trochu pomôže toto http://www.youtube.com/watch?v=3qu9ZtV51RM&NR=1
len tam nedávala medzi poschodia tie kartóny... Ja používam http://www.peceniehrou.sk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_71_7… upravené na veľkosť jednotlivých poschodí a obalené do fólie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievčata dakujem za všetky odpovede
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Babenky , ktoré ste už robili svadobnu troj poschodovu tortu čo ste davali pod každe poschodie torty ja potrebujem priemer 40,30,20 ako na to? A ešte čím vystužiť poschodia aby sa neprepadli dakujem
