čokoplaselína
Pozrite si aj
Ako si ju robila?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dala som 300 g čokolády asi 8 lyžíc medu a trocha cukrového rozvaru . neviem či ten cukrový rozvar to neurobil , ale niekde som tu čítala že je dobre ked sa to tam dá , tak neviem .
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No ja ju robím takto:20 dkg čokolády /z Lidla 52 perc./roztopím,vymiešam aby bola úplne bez hrčiek a pridám 15 dkg pšeničného sirupu /kupujem v zdravej výžive/,vymiešam,nechám oddýchnuť najlepšie do druhého dňa a hotovo.Raz som aj ja skúšala rozvar a viac nie, tiež som mala problémy.Ja by som asi urobila zo 40 dkg čoko.+30 dkg pšen.sirupu podľa tohoto receptu a po troche by som pridávala toľko,koľko to znesie,aby to ostalo tuhé.Prípadne zvyšok daj buď do krému,alebo v chladničke určite vydrží dokedy budeš robiť ďalšiu čokohmotu. Skús,nech sa darí.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujeme idem to skúsiť urobiť .
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Daj vedieť ako to dopadlo.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Daj vedieť ako to dopadlo.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja si myslím že 8 lyžíc na 300g je veľa, a najradšej dávam na na g - to máš istotu, lyžice je raz taká raz taká, ale s medom som ešte nerobila, rozvar dávam na 400 g čokolády 50 g KČ a 1,5 dcl vody a 150 g glukózového alebo kukuričného sirupu, tak skúšaj
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj dievčatá , potrebujem radu . Robila som včera čokohmotu a tá mi nestvrdla je stále riedka
. Čo som robila zle . Mám pridať ešte čokolády , alebo medu ?
Hladala som aj v starších diskusiách a nenašla som tam čo som potrebovala . Ak niektorá viete čo mám s tým robiť poraďte mi prosím .
ďakujhem pekne .