reklama

čokoplaselína


reklama

Ahoj dievčatá , potrebujem radu . Robila som včera čokohmotu a tá mi nestvrdla je stále riedka Plačem Plačem Plačem . Čo som robila zle . Mám pridať ešte čokolády , alebo medu ? Smútok Smútok Smútok Hladala som aj v starších diskusiách a nenašla som tam čo som potrebovala . Ak niektorá viete čo mám s tým robiť poraďte mi prosím . Mlčím ďakujhem pekne .

Pozrite si aj


reklama


reklama

erikaja, Št, 08. 09. 2011 - 16:16

Dala som 300 g čokolády asi 8 lyžíc medu a trocha cukrového rozvaru . neviem či ten cukrový rozvar to neurobil , ale niekde som tu čítala že je dobre ked sa to tam dá , tak neviem . Plačem Plačem Plačem

No ja ju robím takto:20 dkg čokolády /z Lidla 52 perc./roztopím,vymiešam aby bola úplne bez hrčiek a pridám 15 dkg pšeničného sirupu /kupujem v zdravej výžive/,vymiešam,nechám oddýchnuť najlepšie do druhého dňa a hotovo.Raz som aj ja skúšala rozvar a viac nie, tiež som mala problémy.Ja by som asi urobila zo 40 dkg čoko.+30 dkg pšen.sirupu podľa tohoto receptu a po troche by som pridávala toľko,koľko to znesie,aby to ostalo tuhé.Prípadne zvyšok daj buď do krému,alebo v chladničke určite vydrží dokedy budeš robiť ďalšiu čokohmotu. Skús,nech sa darí.

HelkaT, Št, 08. 09. 2011 - 17:38

ja si myslím že 8 lyžíc na 300g je veľa, a najradšej dávam na na g - to máš istotu, lyžice je raz taká raz taká, ale s medom som ešte nerobila, rozvar dávam na 400 g čokolády 50 g KČ a 1,5 dcl vody a 150 g glukózového alebo kukuričného sirupu, tak skúšaj

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama