
Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem,ja som ju tiez mala dost dlho doma a odhodlala som sa,musim sa priznat,ze s tmavou coko uplne v pohode,ale tato biela ma dost potrapila,urobila som ich asi sest kym sa mi styri tie boky podarili bez zlomenia-totiz som si zaumienila ze nechcem tablicky ale takto vcelku tak nakoniec sa to zdarilo,ale za ten cas by som potiahla dalsie styri torty.....Skus to doma na nejakej torticke pre vas a uvidis ze to ide celkom lahko...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem Anka, len neviem či leješ na foliu čoko, či tu foliu niečim potieraš aby sa to neprichytilo na ňu, nenašla so žiadny postup na nete....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krásne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nie,nicim nepotieram,len si davaj pozor ked roztapas coko,treba to robit pri nizkej teplote,nesmie velmi varit voda pod tym,lebo coko potom zhrckavie a nie je na to dobra.Potom normalne zufankou nalejem na foliu,spachtlou rozotriem a na chvilu dam do chladnicky ale nie aby stuhla uplne.Vyberiem,nozom namocenym do horucej vody nakrajam na kusky alebo len taketo velke platy a jemne oddelim od folie.Niekedy sa zlomi-nahadzem spat do hrnca a roytopim a skusam znova.tak snad som pomohla....Nabuduce to veru nafotim...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem Anka si zlata že si mi poradila, teraz na víkend mám tortičku pre zaťka, tak budem skušať , a ešte otazočka roztápaš iba čistu čoko ,alebo pridávaš nejaky tuk......dakujem pekne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prepac,asi som neskoro precitala,nie,nic nepridavam,len cista rozpustena cokolada.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krásne
, veľmi sa mi to páči
, ja mám doma tiež rôzne folie a neviem ich použiť, treba by bolo fotopostup urobiť, skušala som to raz, ale musela som čoko zoškrabovať s folie 