
reklama
Čokoládové košíčky s gaštanovou plnkou
Ingrediencie
150 | gramov | čokoláda na varenie |
30 | gramov | maslo |
200 | gramov | Pribináčik vanilkový |
200 | gramov | gaštanové pyré |
120 | gramov | gaštany |
130 | gramov | mascarpone |
1 | kus | vanilkový cukor |
Postup
1. Gaštany uvaríme.
2. Vo vodnom kúpeli rozpustíme čokoládu na varenie s maslom. Formičky na košíčky po celom obvode potrieme rozpustenou čokoládou a odložíme do mrazničky na 40 minút.
3. Medzitým gaštanové pyré popučíme vidličkou. Pribináčik vymiešame s mascarpone a vanilínovým cukrom. Pridáme gaštanové pyré a spolu vyšľaháme.
4. Stuhnutú čokoládu opatrne vyberieme z formičiek a uložíme na tanier. Naplníme plnkou a posypeme uvarenými gaštanmi.
Celkový čas
1 hod
Čas prípravy
1 hod
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
formicky mam vymastit , neostane tam čokolada navždy ?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďalšie recepty
Bratislavské rezy
Bejč | Bratislavské rezy
Bratislavské rezy
Recept na tradičný dezert, ktorý poznáme z cukrární. Vanilkové korpusy so sviežim citrónovým krémom a čokoládovou polevou. Výborný zákusok na sviatky aj oslavy.
Dobošové rezy
Bejč | Dobošové rezy
Dobošové rezy
Recept na tradičné dobošové rezy s tenkými korpusmi, čokoládovým krémom a čokoládovou polevou potešia všetkých milovníkov klasických zákuskov.