
Komentáre
Nádherná!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
je to pekné jemné, možeš napísať z čoho to je, ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
uzas ,ako zvladnes obtiahnut takuto tortu?Musis mat asi dost hruby marcipan aby sa v rohoch prisposobil nie???
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nádherná, velmi sa mi páčia tie malé kvietočky
to sú striekané alebo vyrobene zo sady floral
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prekrásna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem
torta je potiahnuta fondanom od wiltonu, valkam ho tak na 2 max.3mm a na tieto male kvietocky mam vykrajovacku na pruzine
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
je krásna,to sa dá kúpiť ,tá vykrajovačka?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
obdivujem ako je nádherne potiahnutá
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krásne a jemné
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Veľmi pekná !
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Adka nazov toho vykrajovacieho setu je "floral garland cutter/ejector set"
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Krasna praca
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krásna adka, to si robila podľa mojej?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
teda ivka, ja som trdlo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem
aljuska videla som tvoju tortu ale kopirovala som z wilton katalogu. prvu som piekla asi pred rokom(ta mala v strede aj JHS
) tuto som trosku zmenila
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ivka, prosím porad mi, ako to dokážeš takto pekne potiahnuť tú hmotu. Nech sa snažím ako snažím, stále tam vidno buď moje prsty, alebo každú nerovnosť. Veď vaľkáš dosť na tenko. Fakt by som potrebovala poradiť, lebo aj keď sa mi torta v podstate vydarí, tá potiahnutá hmota kazí dojem....tu ju máš potiahnutú fantasticky..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem Aljuska tato sa mi potahuje ovela lepsie ako okruhla. konkretne toto je fondan od wiltonu, vyvalkany tak na 3mm. prenasam ho valcekom a zahladzujem zehlickou. prsty pouzivam len v tych vnutornych zhyboch a este znova prejdem zehlickou.a pred potiahnutim sa tortu snazim co najlepsie zarovnat kremom, vsetky nerovnosti. ak tam das 2-3mm kremu tak zvysok este zarovnas ked budes hladit fondan. a este jedna vec snaz sa aby vyvalkany fondan nebol velmi vacsi od torty, popripade ho trochu orez uz na stole.tak drzim palce a potom napis ci sa podarilo
(nie vzdy vsetko ide mne sa vcera roztrhal MMF ked som ho prenasala na tortu )
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dík za rady, budem sa snažím byť taká precízna. Potom sa pochválim....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ta žehlička to akože normálna ,alebo je to nejaký špeciálny čarostroj
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
perfektnéééé
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Andika je to taka hladka dosticka z umelet hmoty s ruckou. tusim ze ju ponuka aj pan stano
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krasna
