bonboniera

Ahojte kočky, opat vás prosím o pomoc.Budem robiť v oktobri bonbonieru.Už som ju raz robila pre moju maminku a vrchnák som vtedy robila z 2 zlepených lineckých ciest lekvárom a potiahla som to marcipánom a dozdobila.Bolo to však pre maminu a keby sa to zlomilo tak mi to prepáči.Problém je že sa opat bojím robiť z lineckého cesta lebo si to chcem robiť 2 týzdne dopredu ten vrchnák nech pekne vytvrdne , ale o lineckom je známe, ze po case a ešte ked je zlepené lekvárom zmakne.Co by ste mi sikulky poradili, prosím len nie perníkové cesto lebo to nie je moja silná stránka.Dakujem Vám za každú radu.:-* BozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávam

Kategória: 

no ja som ešte nerobila bonbonieru, ale asi by som si kupila tie medové platy a z toho vyrezala bodla formy srdiečko, no neviem, však dievčence napíšu určite lepšie navrhy, nech sa darí Úsmev

Medové pláty tiez zmaknu,ked na to dáme hociaky krém,a krém musis pod potahovku,takze ani ja nemám zatial nápad SmútokSmútokSmútok

Maculka ... já jsem slepila čokoládou několik vrstev dortových oplatek, pak jsem na to dala ještě roládový plát z piškotového těsta a potáhla potahovkou. Drželo to krásně. Tu oplatku ale lep čokoládou a nech zatuhnout - pokud to budeš lepit krémem, tak ti to oplatku rozmočí a nebude to držet.
http://dasacapkova.rajce.idnes.cz/FOTKY_PRO_CAKES/#Snimek_763.jpg
Dáša

ahoj ja som spravila medovníkové cesto a bolo to dobré aj pevné

niekde som čítala, že si dievčatá urobia grilážky a tú potom obtiahnu.....

Tie griliážky sú výborný nápad. Hneď ich idem robiť. Ja som si hlavu lámala z čoho urobím plazmový televízor. Super, aj veľkosť uhlopriečky bude vyhovujúca. Úsmev

ja som tiez robila medovnik abol super tvrdy:-)

aj ja som robila tiež medovník, a mala som to super tvrdé,(flower) veľa úspechov v práci

dakujem vsetkým kočkám s nápadni, na vás sa možem vždy spolahnut ste zlaté.(clap) TlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávamBozkávam

...ja som zabalila vyrezany karton do pot.folii a nan som dala vyrezany plat a poncovinu natrela kremom a obalila v marcipanom,samozrejme ,ze som to dala zchladit a potom som to obalila, mam ju v ucte...

tiež som robila medovníkové cesto a bolo to ok,kuk moje obrázky(flower)

najlepsie podla mna je ked si urobis pernikove srdce myslim take co zdobia sa na vianoce a obalit ho mozes marcipanom:-D ÚsmevKvietok

 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.