
Podobné obrázky
Komentáre
Ďakujeme za pusu a pivo Už oslavujeme od piatku a ja popri oslave trošku pečiem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ten je super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
je nádherný ako z rozprávky!!! Hneď by sme ho zjedli
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem babenky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
..je ako originálna hračka..do detailov vypracované...dokonaléééé..super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
trnka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a aj chutil vyborneeeee, mnam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
to hore som bola akoze ja
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Díky moc,som rada,že sa tie moje výtvory dajú aj zjesť Danielkovi,želáme všetko najlepšie a deti posielajú
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj Danka už som sa nevedela dočkať kedy zasa vytvoríš niečo pekné.
Obdivujem všetky tvoje výtvory ako perfektne tvaruješ s marcipánu všetky detaily je to úžasné. Si šikulka.
Neviem, či sa to ja niekedy naučím, pretože zatiaľ mám prax iba v poťahovaní tôrt s marcipánom alebo
s tvorením ružičiek, kvetov lístkov. Ako to robíš?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Danka, opäť sa prejavili Tvoje šikovné pršťoky, je perfektný...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
trnka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Danka..potrebujem PORADIŤ ..idem robiť tortu kabelku..a chcem sa ťa opýtať či ju môžem urobiť z marcipánu ako na ružičky.Hlavne chcem aby sa ten marcipán pekne leskol(ako ten vláčik).Ten je obťahovaný akým marcipánom.Alebo sa dá ten poťahovací marcipán natrieť olejom-aby sa leskol?? Nezbabrem marcipán??Ďakujéém
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Adi,ja dávam poťahovací marcipán iba na velké plochy Krajší je ten na ružičky.Rušen je celý z takého okrem podvozku
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dani díík...ja som doteraz obťahovala len tým OBŤAHOVACÍM ..ružičkový som na poťahovanie ešte neskúšala..ale priznám sa mám trošku strach..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prečo máš strach???? Však sa s ním robí ovela lahšie vôbec ca netrhá
a aj vyzerá lepšie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no práve preto,že som s ním ešte neobťahovala..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Danka a ty na akú hrúbku vyvaľkávaš taký marcipán..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ten obťahovací na hrubšie cca 3mm a ružičkový 1-2mm ako kedy
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no..Danka..a vieš čo sa mi ešte stalo???Ani neviem ako to napísať..keď som robila tú tortu mňamku ..muchy aj toaletný boli samozrejme z macipánu..tortu som mala v chladničke a predstav si,že cez noc mi ten marcipán-akoby rozvlhol a začal sa roztápať..preto mám trošku obavy,či mi to neurobí aj na celej kabelke.A marcipán na ružičky robím z modrého laktina a pr.cukru-1:1....ty dávaš pod marcipán na tortu ešte krém?? A koľko toho krému dávaš..to sú otázky-čo?? Nemám sa koho opýtať..tak sa nehnevaj
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Adi,ja sa nehnevám Keď môžem, rada pomôžem
Ja robím iba z modrého.Tortu potriem krémom iba tolko,aby som vyrovnala nerovnosti,ktoré vznikli po dláte
a povrch mal tvar aký potrebujem.Neviem,mne sa to ešte nestalo,ale asi marcipán nesmie byť v styku s väčším množstvom krému
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
neviem..je možné že je to kvôli krému..na tom lajne
ho teda bolo neúrekom,aby to malo ten správny tvar.. ale to že je torta v chladničke,nemôže mať nič spoločné s tým vlhnutím?? Ja len preto,že je to iný(materiál) ružičkový ako poťahovací...s tým poťahovacím som taký problém nikdy nemala..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
už len taká posledná otázka...keď máš- ako tento rušeň celý obtiahnutý ružičkovým marcipánom..po vybratí s chladničky je marcipán tvrdý alebo taký,že sa dá pekne krájať(skôr taký gumený)..a ďakujem veľmi pekne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Je mäkkší ako obťahovací
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Je to absolútne perfektné, krásna a čistá práca. Veľmi by ma zaujímalo, ako si dosiahla ten tvar z cesta, pretože predpokladám, že na to nemáš formu. Ja mám skúsenosti len s tortami z formy a práve teraz som kŕsňaťu sľúbila upiecť autíčko, ale absolútne neviem ako na to.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem stanula Klikni si na-Diskusné fórum-Ako na to?-Torta auto,tam máš link na také autíčko.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dokonalé
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj Dada,Thomas je krasny
ako vsetky tvoje dielka.Adkovi posiela Ninka velku
k meninam a tvojmu drahemu jedno velke
.Papa