reklama

Aky najvhodnejsi krem v lete ?


reklama

ahojte zrucne zienky :) chcela by som vas poprosit o radu... aky je podla vas najvhodnejsi krem v takomto teplom pocasi? torta bude cestovat hodinu a pol vlakom a bojim sa aby sa to v tom teple nepokazilo, prosim vas poradte mi ....

Pozrite si aj


reklama


reklama

ja by som urobila akykolvek bud vareny alebo slahany nad parou ale BEZ ovocia - paradoxne ja idem tento tyzden piect tortu ktora bude 2,5 hod. cestovat a to som im mohla vselijako tvrdit ze najlepsia bude bez ovocia kedze si ju pridu zobrat v piatok vecer a jest ju budu v nedelu a bude 2,5 hod. cestovat v teplom aute - no nedali si povedat - ale za to ja uz nezodpovedam ... tak ak mas ty urobit tak aby sa im to nepokazilo tak tam radsej ovocie nedavaj aj ked sa to pokazit vobec nemusi ALE aj moze ... a plnku akukolvek varenu alebo slahanu nad parou - moj nazor - nech to dobre dopadne

Sigetka, Po, 06. 06. 2011 - 16:51

Súhlasím so šľahaným nad parou, ten sa nemá prečo pokaziť, ale je dosť ťažký, takže ak má niekto radšej pudingový, tak puding z trvanlivého mlieka a to v pohode vydrží. Vlakom je to ešte lepšie ako autom, lebo tam to tak nedrgá ako na našich slávnych cestách. Ale na vrch určite poťah, nie krém alebo čokoládu. Začínajú nám krušné chvíle, pomaly sa budeme strachovať o každú tortu, aby nebolo zle na našu robotu. Ja sa čudujem, že sa niekomu chce oslavovať alebo svadbiť v takomto teple. Potom sa všetko musí rýchlo pojesť aby sa nepokazilo...

vies ked ono je to tak ze vtedy ked je nejvacsia zima a da sa krasne piect a vozit torta trebars aj po celom slovensku a nic by sa jej nestalo je prave vtedy post velkonocny alebo advent - ako naschval xi

dievcata ja som teraz robila krstniatku klasicky kruh na PSP, plnila som pudingovym kremom a potiahla s MMF.. torta sa chladila cele popoludnie aj noc, okolo 10ej sme cestovali autom cca 1hod - na tortu svietilo slnko cely cas, klimu v aute nemame a vobec nic sa jej nestalo.. ani potahovke, ano torte.. potahovka bola uplne tvrda a pekne konzervovala celu tortu.. potom este stala na stole az do popoludnia a ked sme ju rezali, nemala jedinu chybu..

VALI, Ut, 07. 06. 2011 - 11:40

Chcem sa aj ja pridať do tejto témy. Minulý víkend som robila tortu (2-poschodovú, v spodmom korpuse bol parížsky krém a jogurtový krém s višňovým gélom a v hornom korpuse bol jogurtový krém a tropik gél, poťahovka bola PDT), tortu som viezla v sobotu 280km, potom torta bola uložená na balkone a v nedeľu ešte raz sa povozila asi 60km do reštaurácie a v nedeľu najskôr bola uložená na príručnom stolíku a až po obede sa rozkrájalo jedno podlažie. Bol trošku problém s poťahovkou, ale pri krájaní som použila vlhký nôž a bolo po probléme. Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa Niečo sa podelilo na výslušky a v pondelok sme z nej ešte mali ku káve. Až som bola prekvapená že na kvalite netratila iba na množstve Mrkám Vyplazený jazyk Mrkám Vyplazený jazyk Mrkám Keď sa použijú kvalitné suroviny netreba mať obavy Pohoda Pohoda Pohoda

vravim aj ja ze robim tento tyzden ovocne pudingove + jogurtove a nemam strach + navyse bude jedna cestovat 2,5hod autom ... no ked nechce dievca riskovat tak jej treba dat radu co je 100pro bezpecne - raz sa odvazi a skusi aj tak jak robime my a bude to mat vyskusane Váľam sa od smiechu po podlahe ... podla mna sa netreba bat nicoho ... a keby som sa uz mala cohosi bat tak ako o prvy by som mala strach o marcipan ze sa roztopí Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama