ako na tortu - tanier s cestovinami
Pozrite si aj
ja by som rozvalkala hmotu vykrojit kruh ako tanier a nechala by som uschnut na taniery ale z opacnej strany neviem mozno ti kocky este poradia nieco ine
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mna napadlo to iste ako dancul
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som robila tanier s reznom a salatom a robila som tak ako dancul radi len som to davala uschnut na normalnu stranu nie opacnu. Len bacha potom ked to budes kompletovat tak si daj najskor tanier na tortu a potom na to daj "spagety" lebo ja som si to krasne naaranzovala na tanier a tak som to isla preniest na tortu a samozrejme ze sa mi tanier zlomil tak som to lepila a maskovala salatom
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
alebo by som vyskúšala aj z korpusu - kakaového. Nemôhol by byť asi vysoký (tanier nie je vysoký :D) a manželovi to iste nebude vadiť. Upiecť , naplniť jemne orezať spodok obtiahnuť punčovinou (zbytky korpusu ,krém a kúštik marmelády - vymix.) s takým tuhším potrieť po obrezanej časti dať dobre stuhnúť,otočiť naopak a vykrojiť málinko v strede, alebo ani nemusíš, a opäť dvihnúť boky -obvod z vrchnej str.taniera malinko najlepšie z korpusu a zatrieť krémom a punčovinou . Zasa dať stuhnúť, stuhnutý hneď málinko liznúť krémom maslo+cukor aby sa poťah prilepil. Tak asi by som nejako na to šla .A ako pomoc pri tuhnutí by som určite použila tanier posypaný škrobom. No teraz už len skúšať. Ale si mi nasadila chrobáka do hlavy. Musím to aj ja skúsiť. Veď keď sa podarí vankúšik tak aj tanier by sa mohol. nech sa Ti darí!
Ale, až teraz som si prečítala,že ideš štvorec. Tanier urobíš ľavou zadnou z hmoty ktorá riadne tvrdne (ja používam WI a gumpastu). Kedˇ budeš mať vyvaľkanú hmotu, daj ju na poškrobovaný tanier, nechaj dobre zatuhnúť (aj pol dňa) a potom daj dole, aby riadne zatvrdol. Dobre by bolo aj z falošného marcipánu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Vééééééélmi pekne vám ďakujem, nenapadol by ma ten tanier... idem 1x poťahovať K2, a zostal mi kúsok WI tak len dúfam, že to zvladnu moje nervy
... potom rada dám foto, ak prídem ako na to
... ešte raz pekne ďakujem (brokenheart) (brokenheart)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
na ten tanier by som ale použila buď wi alebo smartflex, ostatné hmoty ti poriadne nestuhnú aby udržali tvar
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj MMF stuhne uplne ja som mohla ten tanier uz druhy den bezproblemov prenasat a keby ho nezatazim moc aj na kraje tak by isto vydrzal. a nebol ani nejako hruby veru
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
na to som zabudla lebo s ňou nerobievam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
http://www.tortyodmamy.sk/netradicne/ancovicky
robila som z MMF, priložením zospodu tanierika (aby som mala vnútornú stranu hladkú) ale schlo to dva dni, potom už držal perfektne, chyba bola že som nerezala na hladko ale kľukatym radielkom. rybky som ukladala až ked som mala tanierik na torte.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj dievčatá... chcela by som manželovi upiecť tortu ,, tanier s cestovinami - špagety...,, no nemám vôbec predstavu ako na to
podklad by mal byť štvorcový, ale neviem ako na ten tanier ... ak mate nejaké dobré rady, napíšte... Ďakujem
