reklama

Z druhej strany

Pridal/a Veronika N. dňa 03. 08. 2010 - 17:02

Klasika orechové cesto, fal. parížsky a pistáciový krém, rumový rozar, potah pravý marcipán, váha 9,5 kilaPrekvapenie Prekvapenie Prekvapenie Prekvapenie Prekvapenie

Z druhej strany, torta, Veronika N., 1

reklama

reklama

reklama

Komentáre

lubicc, Ut, 18. 10. 2011 - 19:29

Áno Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam
Veronika, chcem ta poprosit,ci by si nemohla napisat recept,alebo ako robis pistaciovy krem? Dakujem Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce


reklama

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama