Použila som salkový marcipán, na ktorý som našla recept na MMB a vymiesila mi ho pekárnička na chlebík, tak som si trochu ušetrila ruky a čas...

Komentáre
SUPER
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem,dala som to sem pre inšpiráciu, lebo som dva dni hľadala nejakého zajaca a márne, sú tu naozaj veľdiela,ale tortu zajaca som nenašla, tak možno poslúži niekomu inému.
A ešte v jednom som sa poučila, čo môže poslúžiť začiatočníčkam. Naozaj je rozdiel aké sušené mlieko použijete, nezohnala som polotučné iba plnotučné a marcipán bol dosť mastný, hoci som žiaden tuk nepridávala,iba salko,sušené mlieko a vodu,dobre sa s ním pracovalo aj obťahovalo, to som takto vkuse robila prvýkrát, ale papier tú mastnotu vyťahoval.
Ešte som sa chcela opýtať,či máte niekto skúsenosť s hmotou Formix?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
pekný zajko, milý
(brokenheart) (brokenheart) (brokenheart)
(brokenheart) (brokenheart) (brokenheart)
(brokenheart) (brokenheart) (brokenheart)
(brokenheart) (brokenheart) (brokenheart)
(brokenheart) (brokenheart) (brokenheart)
(brokenheart) (brokenheart) (brokenheart)
