reklama

Žehlička


reklama

Minule som kúpila žehličku na marcipán, aj som to hneď aj vyskúšala na okrúhlej torte. Poťahovalo sa s ním lepšie ako bez žehličky a poťahovka bola naozaj pekná hladká len neviem ako s ním mám pracovať lebo úplný koniec sa mi nepodaril úplne vyhladiť (tam sa mi zozbierali všetky riasi čo som okolo torty vyhladila). Neviem či rozumiete na čo myslím.

Pozrite si aj


reklama


reklama

najprv si uhlad celu torticku rukami, az po spodny okraj, tak ako si robila doteraz, az potom dohlad zehlickou.. tak by sa ti zahyby robit nemali Mrkám

bozka52, Ne, 31. 07. 2011 - 09:20

Musíš mať poťah min 5mm (zakial sa to nenaučíš) lebo tú hmotu musíš stále trošičku poťahovať a záhyby vyrovnávať (akoby otvárať) a zároven pritláčať. Najdi si video na poťahovanie torty a dobre sa pozeraj na ruky.A ked ti to už pôjde tak potiahneš aj z tenšou hrubkou -napríkld 3mm.Nechn sa ti to podarí. Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce Torta Torta Torta

anusa, Ne, 31. 07. 2011 - 09:57

pandacom snaž sa aby sa ti hmota hned na bokoch neprilepila na krém, maj ju do široka rozprestretú a potom postupne uhládzaj lebo tam kde sa hmota prilepí a budeš ju chcieť odlepiť tak sa ti nalepí aj krém a potom sa to nedá pekne uhladiť a ako píše Božka pozerej videá nech sa darí Áno Áno Áno

Myslim ze podstata spociva v tom,aby si dokazala zlikvidovat vsetok prebytocny vzduch ktory sa nachadza pod potahovkou.Takze ako pisala Bozka-priliepat hmotu o krem postupne,aby mal ten vzduch odkial unikat.Definitivne prilepit az vo finale. Úsmev Slnko

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama