Žehlička
Pozrite si aj
najprv si uhlad celu torticku rukami, az po spodny okraj, tak ako si robila doteraz, az potom dohlad zehlickou.. tak by sa ti zahyby robit nemali
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Musíš mať poťah min 5mm (zakial sa to nenaučíš) lebo tú hmotu musíš stále trošičku poťahovať a záhyby vyrovnávať (akoby otvárať) a zároven pritláčať. Najdi si video na poťahovanie torty a dobre sa pozeraj na ruky.A ked ti to už pôjde tak potiahneš aj z tenšou hrubkou -napríkld 3mm.Nechn sa ti to podarí.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
pandacom snaž sa aby sa ti hmota hned na bokoch neprilepila na krém, maj ju do široka rozprestretú a potom postupne uhládzaj lebo tam kde sa hmota prilepí a budeš ju chcieť odlepiť tak sa ti nalepí aj krém a potom sa to nedá pekne uhladiť a ako píše Božka pozerej videá nech sa darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Myslim ze podstata spociva v tom,aby si dokazala zlikvidovat vsetok prebytocny vzduch ktory sa nachadza pod potahovkou.Takze ako pisala Bozka-priliepat hmotu o krem postupne,aby mal ten vzduch odkial unikat.Definitivne prilepit az vo finale.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Minule som kúpila žehličku na marcipán, aj som to hneď aj vyskúšala na okrúhlej torte. Poťahovalo sa s ním lepšie ako bez žehličky a poťahovka bola naozaj pekná hladká len neviem ako s ním mám pracovať lebo úplný koniec sa mi nepodaril úplne vyhladiť (tam sa mi zozbierali všetky riasi čo som okolo torty vyhladila). Neviem či rozumiete na čo myslím.