
Komentáre
listkove cesto obyčajne,motaš okolo trubicky ako šamrole a krem je vareny vajickovy
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mnam dala by som si
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mnam
lillyyyyy a cukrom ich obalujes ,este za horuca,alebo?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem,ivka,su naozaj mnam,,,ano,tak ako hovorish,,,obalujem ked je este horuca a plnim vajecnym kremom.Alebo mozes lubovolnym...naposledy som plnila tiramisu kremom a posypala kakaom
je lepsie plnit,nechat 1 den v chlade,potom podavat...
Drzim palce
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Lilly, ale ako to motas okolo tej trubicky, ze mas spodok uzavrety? Neviem si to predstavit a vyzeraju tak fantasticky, zeby som to chcela skusit...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ked tocis okolo trubicky,snaz sa,aby si cesto tocila blizko seba,ked sa cesto nadychne,mensie medzery sa plnia...a koniec trocha pritlac,aby ti tam neostala nahodov dierocka..sice ked krem nebudes mat riedky,ani dierka nebude vadit,,,len aby ti nevytekala,,,
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mnam ty wow to musi byt poriadne dobre
, mnamiik
fakt krasa
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mnam dala by som si
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mňamky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ten zakusok vyzera uzasne... das recept a postup prace (ako si vytvorila ten ulik?)
