reklama

toto majú deti v obľube zmrzlinky

Pridal/a atigram dňa 23. 03. 2009 - 19:56
toto majú deti v obľube zmrzlinky, torta, Zákusky, atigram, 1

reklama

reklama

reklama

Komentáre

atigram, Ut, 24. 03. 2009 - 20:20

Cathy plnka je nadstavovaná a je tam pridávaný sneh šlahaný nad parou ten sa pridáva nakoniec a vychladnutý,aby sa to neseklo ak chceš recept pridám napiš!!!Objímam Kvietok Kvietok Kvietok Slnko

Aja, Ut, 24. 03. 2009 - 08:02

su super aj u nas ich chcu všetci ,ja ich plnim bielkami vyšlahanymi s cukrom a potom dam marmeladu pre chuť a farbu ale robila som už aj s orieškovym kremomTlieskam Tlieskam Tlieskam Áno Áno Áno

lubka67, Ut, 24. 03. 2009 - 20:03

tieto zmrzlinky robim aj ja aplním ich farebným krémom,synovi spolžiaci ich zbožnujú,vždy ich narobím aspon 150,je to rýchle a hlavne super,Atigram máš ich mňam,mňamZlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce

atigram, Ut, 24. 03. 2009 - 20:12

lubka67 já ich robím z iným krémom a robievam ich najviac na vianoce a Nový rok,ale robievam ich skoro dvesto a mám čo robiť než natočím tie kornútky a sú ozaj mňam mňamMrkám Objímam Objímam Kvietok Kvietok Kvietok

lubka67, Ut, 24. 03. 2009 - 20:36

atigram,mne sa nezdá že by to trvalo dlho,ja dávam nad paru vždy po 3 oplátky a rýchlo to skrúcam,tých 150 mám zhruba za 1hodinu hotové,robím ich dosť často.potom naplním krémom dám do chladničky a môžu sa jesť.čokoládu nedávam vždy ale ked ju dám ešte na vrch posypem malilinké cukríčky.toje jedno aj tak sa vždy zjedia za pol hodinu sú fakt superÚsmev Úsmev Úsmev Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce

atigram, Ut, 24. 03. 2009 - 20:45

aj ja dávam po tri kusy nad paru,ale mám problém z chrbticou a keď u toho dlho stojím tak musím aj nabok som síce po operácii ktorá nedopadla tak ako som predpokladala ty si určite mladšia a šikovnejšia inak keď to natočím potom to už ide super,ale mne to trvá dlhšie bohužial!!Hambím sa

lubka67, Ut, 24. 03. 2009 - 20:59

to ma mrzí s tou operáciou že nedopadla podľa očakávania mladšia síce som ale šikovnejšia určite nie lebo máš krásne torty ktoré potrebujú šikovné ruky a aj lásku v srdiečku aby boli nielen pekné ale aj chutné prajem rýchle uzdravenie a ešte veľa krásnych výtvorovZlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce

atigram, St, 25. 03. 2009 - 00:34

To je v pohode už som si zvykla lepšie to už nebude a tortama sa utešujem,ale vy ich tam máte prenádherné strašne sa mi páčite aj z Vašima výrobkami ste jednotky držím Vám palce nech sa Vám darí všetkým ste tam super dievčatá možno sa raz stretneme ak zdravie dovolí !!!Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Objímam Kvietok Kvietok Kvietok Bozkávam

atigram, St, 25. 03. 2009 - 00:31

Ten recept Vám môžem aj tu napísať veď možno,aj šikulky by ho chceli vedieť nieje to žiadne tajomstvo tu je:

2dc mklieka,2lyžice hl.múky šp.,3žĺtky uvar kašu:nechaj
vychladnúť,ale sem tam premiešávaj,aby sa nechytila kôra,
3 bielka vyšlahať zo 6pol.lyžiciami kryš.cukru došľahať nad parou
nechať prechladiť,zvlášt vymiešaj 25dkg masla+15dkg pr.cukru
vymiešať do peny a potom všetko spolu spojíme a to kašu do masla a
potom pridávať sneh,krém je fantastický plniť s tým pripravené
kornútky,(ktoré stáčam nad parou) nechám dobre stunúť a potom máčam
v čokoláde:tak nech sa darí dobrú chuť!!Slnko Objímam Torta

Ahoj, prosim ta a nezmaknu tie oplatky ked tam das ten krem? kolko pred konzumovanim ich robis? a estetaka otazocka, ten sneh najskor vyslahas v slahaci metlickami do tuha a potom nad paru? ci len zmiesat bielka s cukrom a dat do hrnca? :) vdaka za info

atigram, Ut, 29. 12. 2015 - 22:41

Ahojky gabikkas.

Asi je už neskoro,ale bolo toľko roboty že som tu vôbec nestíhala ísť prepáč mrzí ma to Hambím saTá oblátka nezmäkne práve že je taká akurátna mám to inak stále v chlade no a ten sneh šľahám v miske a do bielkov dám polovičku cukru a ostatný rozvarím na niť a prilievam ho potom do vyšľahaných bielkov nechám prechladiť a potom spájam z pripravenou plnkou Bozkávam Druhý krát mi skús napísať email tam som sem tam odbehla po večeroch Mrkám

Jana_, St, 25. 03. 2009 - 08:51

Sú lákavé ďakujem za recept niekedy ich skúsim Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk

EvaZ, Ut, 21. 04. 2009 - 22:06

Vyzeraju naozaj velmi lakavo. Pripomenuli mi moje dectvo, kupovala som si ich u nas v cukrarni. Teraz vsak vymizli, ked som bola naposledy doma, vsetky dobre kolacky a torty nebolo mozno dostat. Skonstatovali sme, ze doba sa zmenila, ale ako vidim, dievcata neprestali piec doma a to ma velmi potesilo. Ak mozem poziadar o recept vopred dakujem ,Slnko

atigram, Ut, 21. 04. 2009 - 22:23

Zdravím EvaZ ten receptík na krém do zmrzliniek je hore vyžšie uvedený,ale ak chceš dôkladnejší postup napíšem na e-mail!!Objímam Slnko


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama