
Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vyzeraju fajnovo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak tieto by som si dala
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vyzerajú fantastične, receptík by sa mohol dať???
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
recept: 6 bielkov, 36 dkg kryštal. cukor: vyšlahať poriadne najprv nie nad parou, potom to dáme nad paru /nie do vody horúcej/ , šlaháme , kým to nie je také lesklé a tuhé,dáme dole z pary ešte šlaháme do vychladnutia, naplníme si zdobičku a robíme také rožteky na masný papier, snažíme sa rovnako velké, aby sa nám dobre zlepovali.Dám to sušiť najprv na 70 stupnov a potom znížim na 50 stupnov. Suším to aj 4 hodiny, na viac stupňov nedávam aby mi nezahnedli.
PLNKA: 6 žltkov, l5 dkg práš.cukor, 5 dkg varovej čokolády, 2,5 dkg kakao a 25 dkg maslo, ja robím plnku klasicky žltka s cukrom nad parou, do teplého dám čokoládu na kocočky a šlahám do husta, dáme to vychládnuť a pomaly to všlahávam do vyšlahaného masla s kakaom. Je to plnka , ktorá sa robí do sušenej snehovej torty a je tam kúsok iný postup ako môj, keď chcete tak si to nájdete v receptoch "snehová torta" Tú plnku nenatieram, ale tiež dávam tou zdobičkou také cuplíky a priložím vrchnú časť. Nech sa darí, keď dačo nie je jasné, tak sa ozvite.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky