jedna chutovka - ziadne potahovky, cista cokolada a slahacka

reklama
reklama
Komentáre
zdravim, tak ja som na toto (tu v UK) pouzila specialnu slahacku so 48% obsahom tuku - "Double Cream", ako to riesia zenusky na Skk neviem, odporucam opytat sa cez diskusie, tie su VZDY velmi napomocne, urcite poradia - mne vzdy poradili! so stuzovacom ja skusenosti nemam, ako vravim, pouzivam hustu slahacku a torta vydrzala asi 4 hod (hned sa totizto zjedla) :o))))))
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
reklama
Dobry den! V prvom rade, kraaasna torta!
Vyzera veeeelmi lakavo
No a zaroven sa chcem opytat, ako dlho pred podavanim, krajanim torty, moze byt ozdobena slahackou??? moze to byt aj den dopredu, neroztecie sa ta slahacka, bude drzat tvar? dakujem