
reklama
reklama
Komentáre
Áno Monchi, robila som ako s transferom, len som nedávala foliu na čokoládu ale čokoládu na foliu a potom som to dala na zákusok, nenatierala som foliu s ničím a krásne sa to stiahlo, len som spravila nejakú technickú chybu, lebo čokoláda bola "fľakatá" neleskla sa všade.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- u nás veľmi obľúbené
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
reklama
Veľmi peknučké, Palmi ako si to spravila, ako s čokotransferom? Len sa na teplú polevu priloží štrukturálna fólia? Stiahne sa hladko, alebo ju treba niečim aj potrieť.