
Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mňam,mňam ak môžeš tak aj recept
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Piškota z 5 vajec, 250 g masla, 120 g práškového cukru, 1,5 balíčka Zlatého klasu, 3 dl mlieka, rozpustná káva, mliečny marcipán, čokoláda.
POSTUP PŘÍPRAVY
Klasická piškóta z 5 vajec, obohatená o pár kvapiek silnej rozpustnej kávy. Upiecť na plechu vystlanom mastným papierom. Nechať vychladnuť, po vychladnutí nakrájať na pásy cca 2,5 cm široké. Uvariť krém z 3dl mlieka a 1,5 balíčka Zlatého klasu. Rovnako pridať rozpustnú kávu. Zvlásť vymiešať 250 g masla so 120g práškového cukru. Po vychladnutí krému, zapracovať do napeného masla s cukrom.
Vychladnuté pasy potierať krémom z každej strany, potom preložiť na rozvaľkaný pás mliečnej poťahovacej hmoty a zarolovať. Nakrájať na rovnaké kusy, konce ponamáčať do čokokolády .
Ja som ich prizdobila ružičkami z mliečneho marcipánu, ktorý mi zostal.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem za recept
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mňam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Vyzerá super
