Cesto :
6 vajec
6 lyžíc kryštálového cukru
6 lyžíc polohrubej múky
2 lyžičky prášku do pečiva
Plnka :
200 g gaštanového pyré
200 ml smotany na šľahanie
1 stužovač šľahačky
pikantná marmeláda
Postup :
V miske vyšľaháme z bielok tuhý sneh. Postupne vmiešame cukor, žĺtka a nakoniec jemne múku zmiešanú s práškom do pečiva. Cesto rozotrieme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme pri teplote 180 stupňov do ružova. Po upečení cesto preložíme na čistú utierku a papier opatrne stiahneme. Spolu s utierkou zrolujeme a necháme vychladnúť.
Smotanu spolu so stužovačom vymiešame do tuha, pričom postupne od začiatku vmiešavame pyré. Vychladnutú roládu potrieme marmeládou a gaštanovou šľahačkou. Zrolujeme a natrieme celu roladu tmavou čokoladou . Podľa vkusu ozdobíme. Necháme v chalde stuhnúť.

Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
hmmm musim vyskusat
az sa mi slinky zbiehaju
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky