Moje prvé broskyne.

reklama
reklama
Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem.Recept som mala odtiaľto, ale kedže som nemala sirup, máčala som to v sanqiku.Sanqik som použila aj do punčoviny a bolo to mňam, mňam.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Sanqik je lepší ja som ho vždy kupovala a pridávala som do neho trošku rumu.A namáčala som cestá na torte. Inak je to pekné a si v pečení ja len začínam .
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja tiež nepečiem dlho. Prajem vela uspechov a trpezlivosti. a ten rum to ma teda nenapadlo super nápad
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
reklama
Podobné obrázky