
reklama
Rýchly, nenáročný ,acidkový koláč.
Ingrediencie
6 | decilitre | acidko |
6 | decilitre | práškový cukor |
6 | decilitre | polohrubá múka |
1 | deciliter | olej |
1 | polievková lyžica | kakao |
1 | čajová lyžička | sóda bikarbóna |
50 | gramov | hrozienka |
50 | gramov | orechy nasekané |
1 | kus | džem |
200 | gramov | čokoláda na varenie |
50 | gramov | Cera |
Postup
Acidko,práškový cukor,polohrubá múka,olej,sóda bicarbóna,kakao - mixérom dobre vymiešať.Pridáme hrozienka namočené v rume a poskané orechy.Upečieme.Po vychladnutí natrieme džemom a polejeme čokoládovou polevou.Podávame z kopčekom šľahačky.
Celkový čas
1 hod
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
30 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Rýchla bezlaktózová panna cotta s jahodovým pyré
Bejč
Rýchla bezlaktózová panna cotta s jahodovým pyré
Výborná bezlaktózová panna cotta s jahodami, môžete ju pripraviť aj s klasickou smotanou.
Bratislavské rezy
Bejč | Bratislavské rezy
Bratislavské rezy
Recept na tradičný dezert, ktorý poznáme z cukrární. Vanilkové korpusy so sviežim citrónovým krémom a čokoládovou polevou. Výborný zákusok na sviatky aj oslavy.