WI mi vlhne na torte????
Pozrite si aj
no tak asi tam sa stala chyba. pod WI musi ist maslo alebo maslova plnka, ked uz nieje v torte. ja by som navrhovala potiahnut znova aj ked robim ovocne al. slahackove plnky, pod potah si nedovolim nedat masielko.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahaaaaa....Tak dakujem za radu zasa som o nieco skusenejsia A mzslis ze do zajtra sa mimoze rozpadnut?
(brokenheart)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
neviem v akom je stave- ze kolko je WI roztecene. ale myslim, ze do zajtra to asi lepsie nebude, len horsie. pretoze ked to uz raz zacalo, dovod to urcite ma. normalne si vyslahaj maslo s cukrom, alebo sprav pudingovu maslovu plnku, nemusis natierat nahrubo, len aby si ti nekukala plnka a potiahni.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mne este makne potahovka, ked ju prikryjem aby nanatiahla pach z chladnicky, nesmie byt prikryta
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem vam za rady ...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prosim vas vcera som robila ovocnu tortu a kedze je ovocna tak som nechcela dat vela masla. Ale nedala som ani malo aby mi to stuhlo, len o nieco menej ako inokedy. Dnes som zistila ze mi v chladnicke zacal maknut wi hmota. JJe taka lepkava na dotyk bojim sa ze to do zajtra uplne zvlhne. Mate nejake skusenosti...prosiiiiim!!!!!!