WI, K2, DAMA - aký je medzi nimi rozdiel?
Pozrite si aj
moje skromne skusenosti: WI je PANI hmota,ale dost draha, chuti sladko bez aromy, Dama je moja najoblubenejsia,aj co sa tyka prace snou aj ceny,snou robim na 99% vsetko,chut je neutralna sladka bez aromy . K2 som mala asi tri krat,je chutovo fajn, je mandlova,detom chuti,ale je dost makka a ozdoby sa mi snou robili velmi tazko, roztekala sa mi,baby pisali ze ju zmiesavaju s damou alebo WI a najma so solamylom.Moj nazor-treba vyskusat kazdu,lebo kazda ma tu svoju hmotu a neda na nu dopustit,niekto ti povie ze K2 je najlepsia,iny zas ze nikdy viac.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Určite WI, je super, mne chutí tak vanilkovo-citronovo a podľa mňa nie je tak veľmi sladká. Na ružičky používam iba tú. Pasta Dama Top (PDT) je sladká, aj ružičky z nej spravím, ale ked je teplo, tak sa mi stalo, že zmekli a začali tiecť. Ale na poťahovanie je super. K2-sladká, drahšia a veľmi mäkká (aspom pre mňa).
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Bez debaty WI, ma vybornu chut a perfektne sa mi s nou robi....inu hmotu uz ani nekupujem.....a ani nebudem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aj ja som za WI, robila som s Pastou Damou Top, ale proste bola mi makka a prplala som sa s tym, nevedela som poriadne ani nic vykrojit, lebo sa mi lepila a vtedy som ju len zahustovala...a odkedy mam WI, torty su krasne, hladke, robi sa s nou perfektne, dokonca ked ju valkam, tak sa neprilepi...proste WI, u mna jednoznacne :) a postavicky mi krasne tvrdnu, no proste WI
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prosim vas, aky je rozdiel medzi tymito hmotami, ktora je najlepsia, s ktorou sa pracuje lepsie, aku maju chut...uz ma nebavi vyrabat si marcipan...dakujem