Vystuženie torty zo 6-tich korpusov na sebe
Pozrite si aj
Ja by som určite vystužila, robím síce jemné korpusy aj krémy, ale minule som dala 4 korpusy a už mi spodné pláty hodne stlačilo, nebolo to dobre, my sme zjedli.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Je tam síce len presah 2cm na každej strane, ale pri troch poschodiach...asi by som každé poschodie ešte rozdelila na polovicu, takže by torta bola vystužená ako šesťposchodová. V tom prípade by ale boli na podložke tri vrstvy korpusu s dvomi vrstvami krému, kartón, znovu tri korpusy s dvomi vrstvami krému - toto tri krát. Budú ju mať samé kartóny a paličky, no hádam niekde medzitým nájdu aj korpus a krém ale keď si už niečo také vymysleli...Teoreticky by dobre vychladené tri poschodia na sebe mohli držať len s vystužením medzi jednotlivými poschodiami, ale asi by som to neriskovala. Teda ja by som to ani nepiekla, mala som problém si to nakresliť, nie to ešte zostaviť ... máš môj obdiv, nech sa tortička podarí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Milé šikuľky a šikuľkovia, obraciam sa na vás s prosbou o radu. Mám robiť 3-poschodovú svadobnú tortu, pričom každé poschodie má byť zo 6-tich vrstiev korpusu +5x krém. Ako vystužiť celú tortu to viem, ale mám vystužiť pre istotu aj stredy jednotlivých poschodí? Jedno poschodie bude podobné tvaru presýpacích hodín (najširšie 24cm, najužšie cca 20cm).