
Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Veľmi pekná práca!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
zaujímavá
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krasne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Peknučka
môžem sa opýtať ako ste robila tu hmotu?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
perfektní
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem
som rada že sa vám páči,lebo môj manžel mi povedal že je čudne ozdobená.
Zuzanka hmotu som robila takto-šťamperlík vody dať zvariť s 1 kávovú lyž.cukru.20dk.var.čokolády rozpustiť nad parou a potom to do toho vyliať a ešte pridať 1 káv.lyž.medu,vymiesiť a medzdvoma foliay to vyvaľkať.Bielu som len rozpusila nad parou samotnú bez medu a sirupu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak toto teraz ja nechapem jak bielu len rozpustila bez medu a sirupu..a ako potom sa ti ta biela spojila v hmotu?to by som rada vedela..diky..no a tu 20 dk.tmavej cokolady ti vystacilo na tu tortu?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem za receptík, nerobte si nič z kritiky vašej polovičky, ja mám to samé doma aj tak ju máte nádhernúúúú
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ešte sa chcem opýtať čo by sa stalo ked tu čokoládu dám do hmoty k2? myslím ten váš postup!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Je nádherná
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
PEKNUČKÁ
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dadka,tá biela čokoláda sa Ti ozaj rozpustí nad parou,to je tá v sáčku,také kolieska,ona je dosť mastná a keď je taká mierne teplá tak ju hneď treba valkať
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dadka ešte som zabudla ,že si sa pýtala,či vystačilo 20dkg.tmavej čoko.v pohode,lebo do stredu pod biele srdce som ju nedávala a valkala som ju na tenko
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Zuzka,tú hmotu s čokoládou som neskúšala miešať
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prekrááááááááááááásna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Anka velmi pekná zaujímavá
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krasna, naozaj
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ešte raz ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky