Torta bez poťahovky
Pozrite si aj
Mirunka bielkovú penu by som nedala, lebo popraská, ale veď môžeš dať čokopolevu, šľahačku, perížsky krém, alebo daj nižší korpus a nato tvarohovo-šľahačkový krém+citr. šťava a navrch ovocie+želatína. My máme tieto krémy strašne radi, je to také osviežujúce . v rýchlosti ma napadlo toľko.Nech sa vydarí
.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Možeš bielka vyšlahať na pare a stým obtrieť na 1 bielko 5-6 dkg kryštálového cukru a šlahať na pare,kým sa cukor neroztopí,alebo aj s rastlinnou šlahačkou je to dobré.
Ja používam z TESCA Hulala.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
kludne môžeš, ja som robila aj s bielkami, ale to je moc sladké, potom som prešla na rastlinnú šľahačku. vyzerá to potom takto http://www.tortyodmamy.sk/svadobne/slahackova alebo http://www.tortyodmamy.sk/svadobne/hlavna-svadobna-1
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem, čo by som ja bez vašich rád robila
Vyskúšam teda šľahačku.
jaja tvoja svadobná torta je NESKUTOČNÁ!!! skrátka úžasná!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem veľmi pekne, ale snažila som sa len vyplniť nevestin sen. ale ja mám so šľahačkou veľmi dobré skúsenosti. bola trojposchodová torta na stole celú svadbu v teplom máji a bez újmy. držím palce.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
u nas doma tiez velmi potahovky nemusia, tiez vzdy rozmyslam, ako to urobit, aby tam bolo, potahovky co najmenej...osvedcil sa mi chocotransfer a uz len figurku spravim marcipanovu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
S chocotransferom som ešte nerobila ale je to dobrý nápad, takže určite niekedy vyskúšam!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievčatá a chlapci, mám na vás prosbu. Chcela by som urobiť tortičku ale nie poťahovanú (lebo môj drahý nemá rád poťahovky
) Prečítala som si diskusie o CPR a Bielkovom kréme s maslom ale žiadna s týchto kombinácií nepripadá do úvahy, lebo nemá rád maslové. Poraďte čo by som mohla urobiť namiesto toho? Mohla by som tortu obtrieť len rastlinnou šľahačkou? alebo len samé bielka vyšľahané s cukrom? Nebudú potom tie bielka tvrdnúť alebo šľahačka zvetrávať? Zatiaľ som robila len poťahované torty, tak v tomto som začiatočník 