reklama

topenie smartflexu

kuki84 , 08. 12. 2012 - 17:27

reklama

Ahojte, potrebovala by som súrne pomoc, na tortu som použila smartflex ale na torte sa mi topí aj v chladničke. Poraďte mi približne aká hroba vrstva smartflexu má byť na torte?

Pozrite si aj


reklama


reklama

kurka69, So, 08. 12. 2012 - 17:34

Ahoj, aký krém si použila pod poťahovku? Ja vyvaľkám cca na 3 mmm.

Mozem sa opytat, aky krem si dala pod Smartflex? Moze to byt nevhodnym kremom...hrubka by nemala mat vplyv, ak si nevyvalkala iba na 1 mm...

Problém môže byť jednak v kréme, ktorý si použila pod poťahovku, ale aj v chladničke, je lepšie nastaviť na nižšiu teplotu a dozadu dať napr. kartón, aby tortička nebrala vlhkosť zo zadnej strany Mrkám

Yvonn, So, 08. 12. 2012 - 18:03

myslím si, že problém nie je v hrúbke poťahovky, ale v podkladovom kréme pod smartflexom. Ten krém by mal byť maslový bez mliečnych ingrediencií,aby izoloval vlhkosť z torty od smartflexu. Áno Torta

kuki84, So, 08. 12. 2012 - 20:04

Použila som vanilkový puding, takže problém bol asi v tom pudingu.

Staci, ak do zvysneho vanilkoveho pudingu nabuduce vmixujes este trocha masla a mozes pouzit pod potah, proste aby bol viacej maslovy ten krem ...drz sa Úsmev

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama