topenie smartflexu
Pozrite si aj
Ahoj, aký krém si použila pod poťahovku? Ja vyvaľkám cca na 3 mmm.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mozem sa opytat, aky krem si dala pod Smartflex? Moze to byt nevhodnym kremom...hrubka by nemala mat vplyv, ak si nevyvalkala iba na 1 mm...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Problém môže byť jednak v kréme, ktorý si použila pod poťahovku, ale aj v chladničke, je lepšie nastaviť na nižšiu teplotu a dozadu dať napr. kartón, aby tortička nebrala vlhkosť zo zadnej strany
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
myslím si, že problém nie je v hrúbke poťahovky, ale v podkladovom kréme pod smartflexom. Ten krém by mal byť maslový bez mliečnych ingrediencií,aby izoloval vlhkosť z torty od smartflexu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Použila som vanilkový puding, takže problém bol asi v tom pudingu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Staci, ak do zvysneho vanilkoveho pudingu nabuduce vmixujes este trocha masla a mozes pouzit pod potah, proste aby bol viacej maslovy ten krem ...drz sa
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem za info
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte, potrebovala by som súrne pomoc, na tortu som použila smartflex ale na torte sa mi topí aj v chladničke. Poraďte mi približne aká hroba vrstva smartflexu má byť na torte?