
reklama
reklama
reklama
Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nadhera, prekrasna torta! Deniska mna by zaujimalo ako to robis, ze mas na tej torticke take ostre hrany. Ja nech robim, co robim stale ich mam oble. Aku prosim ta pouzivas hmotu?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj.Ďakujem za pochvalu.ja používam smartflex velvet.Tie hrany nemám až také super ostré,lebo ja nerobím ganache,ja len zvyšnou maslovou plnkou omažem tortu,snažím sa čo najlepšie a už vlastne plnkou vytvorím hrany dám poriadne zachladiť a potiahnem smartflexom.Vyhladzujem 2 žehličkami z hora aj z bokov a vyhladzujem pokiaľ to nie je ako tak hranaté.To je celý zázrak.
Dúfam,že som pomohla,ak niečo pýtaj sa .Ak viem,odpoviem.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
reklama
Kráááááááááááááásne všetky












