Tato bola na zelanie prepacte ak som obkukala ste skvele

Komentáre
je úúúžasná , ten závoj je krásny, vôbec sa netrhal?? mne sa to dosť trhá... akú hrúbku si vyvaľkala na ten závoj?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem pekne dlho som sa odhodlavala poslat ucim sa a skusam .Martuska vobec sa mi netrha skus si tu hmotu pripravit tak den dva vopred trosku spevnie potom znova prihriat a gulat asi na 2mm
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nádherná, Super. Krásne hladké.
"Piecť môže každý!"
http://bohusl.multiply.com/
http://picasaweb.google.com/Bohus73
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vďaka maris . Presne na toto som postupne prišla aj ja - je lepšie ju mať vopred pripravenú. Z čerstvej sa mi tak dobre nepracovalo. A aký druh cukríkov kupuješ?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
perfektnáááááááá je vidieť že sa učíš rýchlo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
je nádherná
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nadherna,velmi krasna kombinacia
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
O akom druhu marcipánu sa bavíme? Mliečky...alebo...?? Tortička je suprová.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
To je nádhera.Ten závoj sa ti podaril na
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nádherná
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nádherná!!!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nádherná
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ani sa mi nechce veriť, že prvý krát - suprová
