
reklama
reklama
Komentáre
kráááásna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Krása...len prečo sa mne nedarí vytvorit takuto ružu? mate nejaký konkretny druh syra ktorý poživate? mne sa to vždy poláme a ked necham syr dlhšie vonku tak sa začne lepiť a nedari sa mi ho ani vcelku bez ujmi oddeliť... prípadne mate nejaky postup?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nepouzivam ziadny konkretny druh syra a aj mne sa lame a niekedy sa neda z neho nic urobit
......je to len o stasi,, a tu som ho mala ked sa ruza vydarila
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
reklama
nádherná
