
Komentáre
Je to obyčajne kysnute cesto(z 500g muky)..robila som ho v pekárničke...super vykysnuté bolo..rozdelila na 4 časti..rozvalkala na cca 0,5cm..dostredu dala zmiakovu zmes(zemiaky uvarene v šupke do mäkka,podusene s kuskom masla,bazalkou,pažítkou..mala by ísť aj mäta,ale tú som nemala ) potom som okraje cesta prehla na zemiaky tak aby ich nebolo vidno
a prevalkala.. :) a potom šup do rúry :))
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mne to pripomína pagáče so zemiakmi a mättou /po našom kurtoškou/
ale nech je to čokoľvek ihneď by som ochutnala mňam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
noo presne :) len my to voláme Beluše
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja viem ja mam oca belusara z Odorina
) a ty skadzi??
)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som priamo zo SNV,ale pôvodom z Dediniek(Dedinky-Mlynky) ale manžel je zo SP.Hrušova,on s tým prišiel :) jeho babka ma naučila
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja viem ja mam oca belusara z Odorina
) a ty skadzi??
)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja to tiež poznám, nám to robievali babka z Vítkoviec
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ukladám si recept
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no ja neviem, ale vyzerajú dobre...
aj by som si dala 

a receptík nehodíš?