reklama

Šľahačka na torte


reklama

Ahojte, hoci poťahované torty robím už 6 rokov, nejakým zázrakom odo mňa ešte nikto nechcel tortu "iba" potretú šľahačkou. Hľadala som potrebné info, no nebola som veľmi úspešná. Nevedeli by ste mi poradiť ako nam to? Ide tam okrem šľahačky aj niečo iné? (stužovač, či cukor) Vydrží pekná biela, tuhá aj 2 dni? Veľkáááá vdaka za každú jednu radu.


reklama


reklama

ja robím klasickú šlahačku rajo živočíšnu, pr. cukor a 1 stužovač šlahačky , klasicky vyšlahať do husta a potrieť tortu dať stuhnúť, ano vydrží 2 dni.

aj rastlinná sľahačka veľmi dobre drží svoj tvar, ale nie každý je zástancom takejto šľahačky...:-)ja ju občas používam a vôbec nemám strach,že by tiekla.a tú stačí len vyšľahať..Úsmev

silver, Ut, 25. 08. 2015 - 11:42

ja tiez pouzivam rastlinnu slahacku a este ma nesklamala :) dobre drzi svoj tvar, nerozteka sa a nepotrebujes ju s nicim zmiesat, a vies ju aj s hocičim dochutit ak potrebujes s nejakou prichutou Úsmev

používám 40%smetanu , trocha moučk. cukru a ještě ztužovač, drží moc dobře :-)

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama