detickam do skolky coko korpus, karamelovy krem, jahody v cokolade, vaha 1.8kg

Komentáre
roztopena cokolada na polevu-tu dostat horku, mliecnu a bielu v nemecku nechat nad paruóu rozpustit asi na 40-45 stupnov dat do miktorenoveho sacka na papier na pecienie si nakreslit rozmer strany torty-plus 2 cm navyse aby jahody netrcali velmi von...a dat zatuhnut na 30 minut do chladnicky...cokoladun treba nanasat ahj viackrat na jednom mieste aby sa pri odlepovani z papiera neprelomila...takyto platok prilozit priamo na natrtu tortu-ja si ju vyberiem 20 minut pre aplikovanim cokoladovych mantinelov aby s a plnka na povrchu trosku roztpila-zmäkla a potom opatrne prilozim platok cokolady...takto 4x na vsetky strany poistim to stuzkou a vyzera to elegantnejsie so stuzkou...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
úžasnááá, skvelýýý nápad
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nieco tak nadherne som uz dlho nevidela ! Takuto tortu chcem na vyrocie, ci Valentina
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Adeluska, ako si pripravila ten karamelovy krem??? Z pudingu, ci??? Dakujem za radu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krem...200g cukru upalit na panvici na hnedo priliat 150ml voy a nechat ten stvrduty karamel na malom plameni rozpustit, vznikne karamelovy sirup nechat vychladnut ja davam tak na 20 mniut do chladnicky, ten sirup ma mat konzistenciu ako taky tekutejsi med...ale hustejsi ako klasika sirup...potom si urobit puding 350ml mlieka 1 lyzica cukru , 1 puding dr. oetker karamelovy do mlieka vliat ten karamelovy vychladeny sirup nechat prevriet sa mliekom a pudingovou zmesou a vznikne ti jemnucky puding...vyzara mozno riedsie ale pri primiesani 250g masla ma krasnu roztieratelnu konzistenciu..., pekne stuhne ale aj ked je v chladnicke zachova si jemnost-nestvrdne tak ako niektore maslove plnky ktore sa mi niekedy podaria tuhsie...tak to je cele robila som ju prvykrat....moj recept...resp manzel si robi polevu na palacinky a ostala mi este v doze tak som ju vyuzila...a podarila sa prefektna...ten sirup doda vyrznejsiu karamelovu chut...samotny puding vyzera ako uvarene salko na pohlad na chut je samozrejme menej sladky ale to mi vyhovuje... tak to je cele
ak to zmiesas s masloma zda sa ti to malo sladke, mozes prsypat pokojne praskovy cukor podla chuti
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vyzerá fantasticky,hneď by som si dala
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
znovu jahodovo-cokoladova a znovu taka perfektna a pritom jednoducha,tiez to tu porastie ako ta slavna jahodka od ankyP myslim,vyborny a efektny napad veru
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jeee dakujem to ma potesilo, ani som si nemyslela ze to bude mat taky uspech, budem rada ak sa takato torticka objavi...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super to vyzerá a chutí určite perfektne !
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tá je perfektnáááááááááá,mňam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Super, super, super ...parádna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Adeluska, velmi pekne ti dakujem za tip! Urcite v blizkej dobe vyskusam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mňam mňam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
najblizsie nafotim cely postup... bude to moja premiera vo fotopostupoch
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super..krasna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mnam mnam mnam mnam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...to je uuuuuuuuzasne,dalsia inspiracia, dakujem,zenicky ja vas milujem ked takto pomozete,poradite,estew raz dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Vyzerá úžasne, si šikovná, perfektný nápad!!!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Adeluska toto sa mi veľmi páči ,super nápad
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ta je krasna a elegantna a vyzera veeeelmi chutne!
z coho su tie okraje a ako si ich robila?