ahoj, ikuliatko, takze:
- cupcakes, teda ozdoboene mafinky, robim v den, ked si po ne maju prist. maju totiz trvanlivost max. 2 dni (mozno 3), potom su uz tvrde. takze ak pecies na svadbu, pec v piatok, poobede-podvecer nech si po to pridu a v sobotu sa zjedia (ak si doobeda v praci, je to narocnejsie...)
- vyberaj si cesta, do ktorych ide olej, nie maslo. mam skusenost, ze tie s olejom su dlhsie makke. ale zase, recept na vanilkove mafiny ma v sebe maslo, s olejom mi to proste nejde. vzdy ich vsak po 10 minutach po vybrati z rury potriem sirupom s vanilkou a su vyborne. raz som ich skusala robit z piskotoveho cesta a nevysli mi, po vybrati z rury mi spadli. radsej si pred svadobnym pecenim vopred vyskusaj cesto, najlepsie aj viackrat, potom totiz vies, ako sa sprava (a aj tvoja rura), ci si ho dala do kosickov primerane, ci ti pekne vyrastie a ostane take, ako vidis na konci pecenia v rure....
- kedze cupcakes su zdobene, vobec neprekaza, ak, ako hovoris, su navrchu lepkave. ved tam pojde krem alebo potah.
- ja ich skladujem v chladnicke, mozno niekto bude protestovat, ale ak dam na ne krem (davam ho trochu aj pod potah), chcem, aby mi zatuhol a nie sa roztiekol, takze preto.
dufam, ze som ti aspon trochu pomohla
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievcata, ktore mate skusenosti s pecenim CUPCAKES mozte mi napisat ako ich skladujete a kedy vyrabate pred terminom odovzdania.... Ja som doteraz robila par druhov, ale caka ma zakazka na svadobne CUPCAKES 80kusov a skusala som recepty klasicku piskotu alebo aj tie s maslom a stalo sa mi ze klasicka piskota sa mi na druhy den zacala oddelovat od papieroveho kosicka :( a tie original cupcakes s maslom pokial boli v chladnicke boli samozrejme pevne tuhe a po vybrati sa povrch zacal mazlaviet a lepkat :(.
Vyzdobene budu kremom a aj potahovane fondanom.
Budem velmi vdacna za vsetky rady.