Tak toto je moj prvy pokus s marcipanom, teda poviem vam bola to fuska ale ta radost v detskych ockach stala za to
Nesmejte sa prilis hlasno ja viem ze je to dost odbabrane ale suril ma muzicek, v kuchyni bolo cukru a cukru kade tade...

Podobné obrázky
Komentáre
ďakujem ,dufam ze to nie je prvoaprilovy žart,
ja som nevedela ako mam ten marcipan na tortu preniest , trhalo sa mi to a lepilo až mi manžel-technický typ poradil aby som to šupla na detsku gumenu podložku/na ktorej papaju/ a takto to preklopila...fuuu asi na treti krat to šlo...cukor bol uplne všade
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nie je to žart.Ja si to valkám pod foliou a spolu s tou foliou to prenášam na tortu.Vtedy sa mi nepretrhne.Držím palce pri ďalších tortičkách.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som robila pred tyzdnom prvu tortu tiez som to prenasala podlozkou syncekovou, radsej som ani foto neuverejnila dost sa to trhalo, tak som sa hanbila medzi tie krasne torty. ale mas ju peknu nieje vydiet ze sa trhal.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
na 1.kát je to dobré,ak by som mohla poradiť tak ked budeš vaľkať marcipán podsypávaj si ho prášk.cukrom a ak sa ti na torte aj roztrhne stačí namočiť prsty adá sa to pekne prstami zahladiť.neviem síce aký marcipán používaš ak by si chcela kľudne sa ozvi prajem veľa pekných výtvorov
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
na 1.kát je to dobré,ak by som mohla poradiť tak ked budeš vaľkať marcipán podsypávaj si ho prášk.cukrom a ak sa ti na torte aj roztrhne stačí namočiť prsty adá sa to pekne prstami zahladiť.neviem síce aký marcipán používaš ak by si chcela kľudne sa ozvi prajem veľa pekných výtvorov
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nevzdávaj sa, dala veľa námahy a preto stojí za to, najdôležitejšie je, že deťom nevadia tie malé možné chybičky, ale tešia sa z torty a z toho, že je iná - neobyčajná.
Na prvý pokus je vydarená
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
To si použila mliečny marcipán?Ak áno tak klobúk dole ja som zatiaľ obťahovala len s MMF,ten sa netrhá a perfektne sa prispôsobí.Vyskúšaj,deti ho zbožňujú.Obďivujem tie babenky čo poťahujú s mliečnym a(ešte viac) s pravým marcipánom.
Možno aj ja raz budem taká macherka
A aby som nezabudla:Na prvý pokus skvelá
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ježiiiš , ďakujem vám baby, ste zlaté , normálne som podrástla ako ste ma povzbudili,
keď ja sa neviem vynadívať na tú nádheru na tejto stránke , na tie torty a koláče(brokenheart) ako šikovne pečiete a nedá mi to neskúsiť.
Odpoviem na otázku ,tak áno je to mliečny marcipán /z receptu z tejto stranky"cera veľkosti vlašskeho orecha"/ podsypavala som ho práškovým cukrom a aj som namáčala prsty do vody keď už bol suchý moc-ako Talianka raz vlhčila raz sušila, nevedela som totiž že má byť čerstvý, ja som ho schovala pred deťmi do chladničky a to bola asi najväčšia chyba-potom sa začal trúsiť.
to s fóliou je super nápad, vďaka ,vďaka ešte raz., nabudúce to hádam nebude takáto katastrofa.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Super prvý pokus! Už na druhý krát to pôjde, uvidíš sama. Každý raz začínal.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Na prvý pokus dobré
