Skutočne chutný koláčik pečený vo forme srnčí chrbát, s chuťou orechov, rumu, čokolády a hrozienok.

Výnos | |
---|---|
Čas prípravy | |
Čas varenia / pečenia | |
Celkový čas |
Ingrediencie
6 | kusy | bielok |
130 | gramov | práškový cukor |
100 | gramov | polohrubá múka |
1⁄2 | balík | prášok do pečiva |
2 | polievkové lyžice | rum |
2 | polievkové lyžice | olej |
50 | gramov | vlašské orechy |
50 | gramov | čokoláda |
50 | gramov | hrozienka |
čokoládová poleva |
Inštrukcie
Postup:
Z bielkov ušľahám tuhý sneh , pridám cukor , rum potom postupne olej a múku.
Orechy a čokoládu nadrobno posekám a zľahka zapracujem do cesta.
Formu na srnčí chrbát natriem maslom a posypem múkou.
Vylejem do nej cesto a pečiem na 180 stupňov asi 30 min. Treba vyskúšať špajdľou.
Hotový koláč polejem rozpustenou čokoládou.
Recepty:
- prečítané 6399x
- Pridať nový komentár
- Komentáre (1)