
reklama
Skutočne chutný koláčik pečený vo forme srnčí chrbát, s chuťou orechov, rumu, čokolády a hrozienok.
Ingrediencie
6 | kusy | bielok |
130 | gramov | práškový cukor |
100 | gramov | polohrubá múka |
1⁄2 | balík | prášok do pečiva |
2 | polievkové lyžice | rum |
2 | polievkové lyžice | olej |
50 | gramov | vlašské orechy |
50 | gramov | čokoláda |
50 | gramov | hrozienka |
čokoládová poleva |
Postup
Postup:
Z bielkov ušľahám tuhý sneh , pridám cukor , rum potom postupne olej a múku.
Orechy a čokoládu nadrobno posekám a zľahka zapracujem do cesta.
Formu na srnčí chrbát natriem maslom a posypem múkou.
Vylejem do nej cesto a pečiem na 180 stupňov asi 30 min. Treba vyskúšať špajdľou.
Hotový koláč polejem rozpustenou čokoládou.
Celkový čas
0 minút
Čas prípravy
0 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďalšie recepty
Rýchla bezlaktózová panna cotta s jahodovým pyré
Bejč
Rýchla bezlaktózová panna cotta s jahodovým pyré
Výborná bezlaktózová panna cotta s jahodami, môžete ju pripraviť aj s klasickou smotanou.
Bratislavské rezy
Bejč | Bratislavské rezy
Bratislavské rezy
Recept na tradičný dezert, ktorý poznáme z cukrární. Vanilkové korpusy so sviežim citrónovým krémom a čokoládovou polevou. Výborný zákusok na sviatky aj oslavy.