
reklama
Šťavnaté kakaové cesto s maslovo pudingovou plnkou s tvarohom.
Ingrediencie
Cesto: | ||
4 | kusy | vajce |
200 | gramov | práškový cukor |
1 | deciliter | olej |
1 | deciliter | mlieko |
200 | gramov | polohrubá múka |
1 | balík | prášok do pečiva |
2 | polievkové lyžice | kakao |
Krém: | ||
1 1⁄2 | balíky | jahodový puding |
400 | millilitrov | mlieko |
250 | gramov | maslo |
100 | gramov | práškový cukor |
250 | gramov | tvaroh |
Dokončenie: | ||
jahodový džem | ||
jahody | ||
čokoláda |
Postup
Cesto:
Vyšľahať vajíčka, pridať práškový cukor, olej, mlieko, polohrubú múku s práškom do pečiva a kakaom. Pečieme na 180 stupňov asi 10-15 minút.
Krém:
Uvariť jahodový puding s mliekom, nechať vychladnúť. Vymiešame maslo s práškovým cukrom, pridáme jah. puding, tvaroh a vymiešame.
Piskot potrieme jahodovým džemom, naukladáme na polovice nakrájané jahody, natrieme plnku a posypeme čokoládou.
Celkový čas
0 minút
Čas prípravy
0 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďalšie recepty
Biele špice
Bejč
Biele špice
Lahodné biele špice , ktoré sú veľkou konkurenciou tým klasickým tmavým.
Karamelový veterník
Bejč
Karamelový veterník
Ďalší z výborných zákuskov z odpaľovaného cesta. Venčeky s výborným pudingovo vanilkovým krémom, karamelovou šľahačkou a čokoládovou polevou na vrchu.