Prosím , pomoc s pralinkami !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozrite si aj
Judit...skús naliať do formičky najskôr troška čokolády,potom daj plnku a zalej to znova čokoládou...a daj riadne vychladnúť...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prave to idem skusit, som zvedava, co to spravi . Dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Funguje to
Ked budu hotove vsetky, tak nafotim a dam na stranku
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nalej si roztopenú cokoladu do formicky. Cokolada nesmie byt horuca. Potom obrat a nechaj stiect, aby ta vrstva nebola moc hruba. Nechat stuhnut. Potom si bud lyzickou alebo spickou vypln asi do 3/4 pralinku. Zase nechaj dobre stuhnut. Na koniec poliat cokoladou a stierkou zotriet prevysujucu cokoladu.Pracovat velmi rychlo lebo cokolada rychlo tuhne na studenej forme. A este co som sa naucila je ze cokolada nesmie byt v kontakte s vodou. Idealna teplota na stuhnutie cokolady je 10 stupnov. Ucitel nam chladnicku neodporucoval, nuz ale ked uz nic ine nie je. Prajem vela trpezlivosti.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem, zatial sa mi celkom dari, tak som zvedava ako to dopadne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Judit, rob presne tak ako píše emila, tak nám to ukazovali na stretnutí odborníci. Nech sa darí !
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj, mozes mi pls, poslat recept na tie pralinky?dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja ich pofotim a hodim k tomu aj recept. Ak stihnem spravim aj fotopostup.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Kupila som si silikonovu formu na pralinky - dinosaurov a moj syn si vymyslel , ze by ich chcel take ako su kinder cokolady
. Plnku som spravila, zda sa mi byt dost podobna, ale neviem co dalej, lebo ked dam tu plnku do formicky a do chladu, tak sice ztuhne, ale je take tahava, ze ju z formicky nevyberiem. Myslela som, ze to zatuhne a potom ich uz len ponamacam do cokolady, ale nefuguje toooooooooooooooo
. Mate s tym niekto skusenosti???? Prosim, poradte mi, moze byt aj nieco podobne. Dakujem 