Popraskaná čokoláda na rezoch
Pozrite si aj
No ja by som si roztopila ešte trošku čokolády a na husto by som koláčik "pofrkala", najskôr z jednej strany a potom kolmo. Dúfam, že je to zrozumitelné Pekne to ukáže.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ako radi kurka69 poliat krizom krazom este raz alebo aj bielou cok., to ukaze pekne, moze byt ze bola moc tvrda cokolada dat viac cery ale nie vela aby zas nebola riedka a ztvrdla, vela stastia
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
S toho si nič nerob to je čokoládou druhy krát pridaj trocha kvalitnej čokolady. Ja mám také skúsenosti Možno ešte kočky ti pomôžu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Skús ho nahriať zhora fénom
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja v zime davam do cokolady olej.Pri krajani nepraska.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Kočky dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
to ti popraskala pri krajani?ak ano tak krajaj nozom zubkovym namocenym vo vrelej vode.tak ako radia sprav si sacok a postriekaj povrchu.inak neviem poradit.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nie nie pri krájaní ale ked mäkli naplnene platy
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Presne ako píše Zuzuška,postupne ako maknú tak aj praská čokoláda,treba najprv nechať postáť a zmaknuť,až potom poliať čokoládou.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Super dakujem Fina to som potrebovala vedieť že poliať čokoládou až po zmeknutí ale ĎAKUJEM VŠETKÝM BABÁM KTORÉ MI ODPOVEDALI
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Robila som dobošové rezy a poliala som ich čokoládou, ako vždy. Neviem čo sa stalo ale cela mi popraskala čo som urobila zle. Každá rada je vzácna bo sa bojím že to zase pokazím a mám robiť na objednávku. Ďakujem...