reklama

Popraskaná čokoláda na rezoch


reklama

Robila som dobošové rezy a poliala som ich čokoládou, ako vždy. Neviem čo sa stalo ale cela mi popraskala čo som urobila zle. Každá rada je vzácna bo sa bojím že to zase pokazím a mám robiť na objednávku. Ďakujem...

Pozrite si aj


reklama


reklama

kurka69, Ne, 20. 11. 2011 - 19:44

No ja by som si roztopila ešte trošku čokolády a na husto by som koláčik "pofrkala", najskôr z jednej strany a potom kolmo. Dúfam, že je to zrozumitelné Úsmev Pekne to ukáže. Kvietok

Ako radi kurka69 poliat krizom krazom este raz alebo aj bielou cok., to ukaze pekne, moze byt ze bola moc tvrda cokolada dat viac cery ale nie vela aby zas nebola riedka a ztvrdla, vela stastia

S toho si nič nerob to je čokoládou druhy krát pridaj trocha kvalitnej čokolady. Ja mám také skúsenosti Bozkávam Možno ešte kočky ti pomôžu Tlieskam Tlieskam Áno

marycka, Po, 21. 11. 2011 - 13:27

to ti popraskala pri krajani?ak ano tak krajaj nozom zubkovym namocenym vo vrelej vode.tak ako radia sprav si sacok a postriekaj povrchu.inak neviem poradit.

Fina, Po, 21. 11. 2011 - 17:01

Presne ako píše Zuzuška,postupne ako maknú tak aj praská čokoláda,treba najprv nechať postáť a zmaknuť,až potom poliať čokoládou.

Super dakujem Fina to som potrebovala vedieť že poliať čokoládou až po zmeknutí ale ĎAKUJEM VŠETKÝM BABÁM KTORÉ MI ODPOVEDALI Hambím sa Hambím sa Hambím sa Hambím sa Hambím sa Hambím sa Hambím sa Kvietok Kvietok Kvietok Kvietok Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko Slnko

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama