Prekrajovanie korpusov
Pozrite si aj
2,5cm je fakt dosť, ja by som to prekrojila na 3 časti, bežne mám pláty 1,5cm vysoké a stačí to
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Naozaj? Tak to si ma potešila. Ďakujem.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
pripajam sa k sunflower-mata 2,5 je dost aj ja mavam okolo tych 1,5cm. Aspon nam to tak chuti
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tiez suhlasim s dievcatami ja ked som zacinala som len na polovicu dala korpus ale to som robila pre nas a tiez boli sme sice spokojny lebo bola chutna ale potom je ten krem vsetok na kope a bolo to take divne:)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem vám dievčatá - mne sa tých 1,5 cm zdalo dosť málo, ale vy máte viac skúsenosí s pečením a keď vravíte, že je to akurát, tak urobím takto.
Ešte sa chcem spýtať, keď do torty ide krém a aj ovocie, nie je potom pre zmenu veľa krému? Či toho krému mám dať len tenkú vrstvu, potom ovocie a znova tenučká vrstva krému?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Chcela by som sa vás spýtať, na akú hrúbku plátov prekrajujete korpusy? Vyšiel mi korpus vysoký 5 cm a teraz neviem ako ho prekrojiť. 2,5 cm sa mi zdá dosť hrubé, ale zase keby som ho prekrojila na 3 časti, tak sa mi zdá, že páty budú dosť nízke.