kakaovy korpus, tvarohvoslahackova plnka, cele visne, vaha 2kg. Ja viem ze to nie je typicky schwarzwaldska ale veeeeelmi nam chutili scharzwaldske pohare-z vrchneho zrezaneho korpusu som dala striedavo piskotu napln a visne trikrat som navrstvila...taaaaaka mnamka

Podobné obrázky
Komentáre
ja sa teraz tak jasim kym je sezona...uz som asi trapna s tymi tortami, ale ked je tu pridavam vsetky...hoci posledne su na jedno kopyto
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nádhera, vôbec nie si trápna s tými tortami, všetky sú úúúúúžasnéé, jedna krajšia ako druhá...keď som videla tú prvú skoro mi oči vypadli a ty fičíš ďalej...ako vravíš treba to využiť kým je sezóna, je to taká prirodzená krása, netreba nič farbiť, normálne mam chuť niekomu takú spraviť ( a už aj viem komu ), perfektný nápad a krásne prevedenie, ďakujem za skvelú inšpiráciu
len tak ďalej Andrejka, máš super fantáziu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
fantazia
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mnaaaaaaaaaaaaaaaaaam...tak ty si sa ako vyjasila na jahodach...hned by som si dala....Super!



