poschodová torta do 5 kíl
Pozrite si aj
No ak do 5 kíl, tak dole 26 a hore 18... alebo aj menej... ja som teraz robila 30 a 23 a mala 7 kíl....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Moje poschodove mavaju pri 23 a 18 cm cca 4,5 kg.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Robievam 2-poschodove 4,5kilove s rozmermi 26(asi 8 vajec) a 18(asi 4 vajcia)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
hmmm...tak ja teda neviem, ale moje torty posschodové 28 a 23 vážia od 9 do 10 kg, a dnes som piekla 26 a 16, a rátam, že bude mať 7 kg
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja tak isto
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ono to zavisi od vela faktorov, pocet korpusov v poschodi, kolkokrat plnis, polievanie korpusu, hrubka potahu, kolko ovocia... to znamena, ze ak chceme, mozeme urobit malicku poschodovu i velku
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
To je jasne, ale aj tak, pri takych rozmeroch to nidy nedokazem urobit, aby to tak malo vazilo.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som teraz robila pred sviatkami 2 poschodovu prvykrat k narodeniu chlapceka dole priemer 24cm a hore mensi neviem presne lebo mam posuvny kruh ale urcite kolo 18cm a vazila celkom 4,6kg so vsetkymi ozdobami
http://tortyodmamy.sme.sk/ostane-torty-pre-deti/k-narodeniu-chlapceka-1
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem Vám veľmi pekne za rady. Aj ja som tipovala 24 a 18-ku, ale nebola som si vôbec istá. Veľmi ste mi pomohli....už len nájsť nejaký dobrý recept na citrónový korpus a citrónový krém.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som robila šperkovnicu, mám ju v albume, spodok mal priemer 26cm, vrch bol vlastne obdĺžnik pečený na plechu, pokrájaný na 4 časti a daný na seba. Niečo bolo u neho skrojené, ale torta mala takmer 5kg.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prosím Vás o radu. Mala by som upiecť poschodovú okrúhlu tortu do 5 kíl. Bude to moja prvá poschodová, preto neviem, aké veľkosti by som si mala vybrať a korpus z koľkých vajec. Zatiaľ som piekla iba klasiku 26 cm tortu. Chceli by spodok s parížskym krémom a vrch citrónový, zdobenie jednoduché, iba s mašľou.
Ďakujem Vám.